huvudbry och huvudvärk

.jag 2021-02-24 07:37 (inga kommentarer)
jag är trött, de här samtalen jag har angående hur man ska lösa bemanningen inför denna säsong tar verkligen musten ur mig. jag vet inte hur man ska prata med folk som är att betrakta som självmordsnära och emotionellt instabila och jag vet inte ens om det är bra för en sån person att jobba, eller om det kanske blir ännu värre då. plus att när terapin sedan börjar så kan han ju inte jobba mer än högst 50 % om ens det. jag vet ju att J har förmåga att bita ihop och leverera, men jag vet ju också att om man väl har börjat öppna och gräva i gammal skit så kan vad som helst hända.

J och jag har pratat i telefon varje dag och ja, jag får ju liksom skjuta från höften och improvisera. sen får jag sitta i möten med min chef och försöka hitta lösningar och det jobbiga är ju att vi inte har vetat någonting. inte när terapin ska börja, inte om J kan jobba, inte ens när han ska få träffa en läkare, så allt har bara varit en massa om och men och spekulationer och tänkbara scenarier hit och dit och mitt i allting så är det faktiskt en människa som mår sjukt dåligt som man också ska hantera, försöka peppa och stötta så gott det nu går. och ja, det tar kraft och energi och det känns lite som att jag vadar i sirap och inte kommer någonstans, isen varken bär eller brister och jag vet inte om jag gör rätt eller fel eller om saker blir bättre eller värre.
plus att mr S jobbar sin sista vecka och humöret hos honom är ju därefter så det känns som att jag är OMGIVEN AV MÖRKER. nu har han i och för sig en intervju inbokad så kanske, kanske det löser sig (hypotummar, pls).

och ja, det är ju verkligen inte mig det är synd om. men jag är trött. huvudet värker, axlarna värker, jag har mest av allt lust att inte göra någonting alls men jag är ju såklart också överhopad av arbetsuppgifter som jag verkligen borde sitta och jobba ostört med. men allting är så splittrat just nu.

men i alla fall: igår fick J träffa en läkare som tyckte det var rimligt att han var sjukskriven 100 %. så då antar jag att det är OK att börja leta efter någon ersättare. som ska kunna börja om typ 3 veckor, lycka till med det. så nu är det väl bäst att kavla upp ärmarna och börja streta framåt.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 715
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.