fram och tillbaka

.jag 2021-02-11 05:35 (inga kommentarer)
det händer saker. hon som jag tyckte skulle passa perfekt som pucko-P:s efterträdare har faktiskt blivit tillfrågad om hon vill, givet att tjänsten görs om på ett sätt som jag också tyckte hade varit lämpligt. hon har inte tackat ja, men inte heller nej. jag har sagt att jag stöttar henne till 100 % och igår fick hon även ett mail från vår VD (som var produktionschef fram till 2017) att om hon ville bolla tankar kring detta så var hon välkommen att höra av sig, vilket jag tolkar som att han också tänker ge 100 % support. så jag hoppas på ett ja så att det blir lite girl power här, det hade ju inte varit en dag för tidigt.

sen ringde mr S och sa att på det jobbet han har varit på sedan i november får han bara vara kvar på två veckor till. han har ju nån projektanställning på ett bemanningsföretag och är via dom uthyrd till en firma som gör ett jobb här i stan, och tanken var att firman skulle anställa honom sen. men nu visar det sig att firman egentligen har sin bas någon annanstans och det jobbet här i stan tydligen bara var ett försök att få in en fot i den här regionen och det har inte gått särskilt bra, så nu drar de sig tillbaka.

såatteh, lite tillbaka på ruta ett nu då. och jag får lite panik, för mr S blev som en helt annan människa när han fick det här jobbet och jag vill helst behålla den människan, inte den som sitter hemma och glor på cnn news hela dagarna och som nästan står och trampar i hallen och är upprörd över något som usa:s extremhöger sagt eller gjort när jag kliver innanför dörren och är dödstrött efter en dag på jobbet. och som går omkring och är hyperstressad för att han "måste söka en massa jobb" men som ändå skjuter upp allting till sista sekunden och som ändå inte får något vettigt gjort om dagarna eftersom han är så blockerad av allting som han måste göra men som ändå inte blir av. jag fattar ju inte det, jag har föreslagit att han skulle kunna avsätta EN dag i veckan till att kolla platsbanken och söka jobb, det där med ett det är ett heltidsjobb att vara arbetslös är ju bara bullshit och så många lediga jobb finns det ju inte heller. och när man betat av det så kan man väl försöka göra något vettigt av de andra dagarna istället för att bara gå omkring och vara stressad. för det finns ju ingen som kan klaga så mycket som mr S att han "inte har tid" att göra vare sig ditt eller datt. tiden finns ju, men den äts upp av allt prokrastinerande. men när jag säger det så snäser mr S att om det hade varit så enkelt som jag vill ha det till så hade han väl gjort det för längesen?

GAH. men nu råkade jag höra att en firma som varit på mitt jobb behövde folk för ett tag sen, så jag kollade och det behövde de fortfarande. så jag har fått ett telefonnummer till han som äger företaget. men då vet man inte hur det funkar med det här bemanningsföretaget, kan man säga upp sig därifrån om man fixar ett eget jobb eller hur funkar det? för det är klart att den här firman inte tar det via bemanningsföretag för det blir ju dyrare för dom. suck, allting blir så bökigt och jobbigt. jaja, det är såklart inte mig det är synd om här. men ändå. så tröttsamt att det aldrig bara kan få flyta på.Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 715
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.