kylan

.jag 2021-02-04 11:33 (inga kommentarer)
jag är så otroligt trött på vintern, och då har den ändå bara varat några veckor så jämfört med hur det kunde ha varit så är det här ju ingenting. men det spelar ingen roll, jag är så less på kyla, ha på sig tonvis med kläder, skrapa rutor, frysa. jag längtar efter vår, efter att bara dra på fleecejacka och gympaskor och studsa iväg på torr asfalt och visset fjolårsgräs. stoppa fröer i jord, hitta den första snödroppen i trädgården, sitta ute och blunda mot vårsolen. sånt längtar jag efter när jag sitter hemma i soffan och stretar på med projekt som trampar vatten.

igår hade jag och min chef medarbetarsamtal. det gick bra, jag fick några nya roliga projekt att ansvara för. jag har ju mitt nya jätteprojekt, men det ska först fattas beslut i högsta ledningen och det går inte snabbt. så där står jag och stampar lite. så jag fick ytterligare tre projekt, alla koncernövergripande och rätt spännande. två mindre med deadline Q2, ett lite större med deadline Q4 och så jätteprojektet som ska vara klart Q3. min chef betonade att det inte var hugget i sten utan det fanns möjlighet att förlänga och det är ju skönt med tanke på hur jag tydligen alltid måste rycka in och backup:a på mina gamla arbetsuppgifter. men i år ska vi faktiskt vara lite överbemannade där, så jag hoppas jag slipper. dock är det bara E som kan jobbet ordentligt, och han ska bara jobba 60 % och vara föräldraledig resten. E är dessutom sån så han vill gärna dubbelkolla allt med mig och utöver det informera mig om vad som händer och det är ju på ett sätt bra, men jag behöver faktiskt heller inte veta ALLT. de andra är nya, men jag hoppas att de blir självgående rätt så snabbt.

L har träffat en tjej, hon har också asperger och de förstår varandra så bra. jag träffade henne i julas och hon verkar jätterar och L, som i normala fall är en riktig dysterkvist som bara ser problem istället för möjligheter, han är som förbytt. så lugn och harmonisk och GLAD. nu har de fått lägenhet och ska flytta ihop, L flyttar till hennes stad 60 mil härifrån och det är klart att jag hellre hade haft dom här i närheten, men det viktigaste är såklart att han är lycklig. finns ju inget som är så tärande som när barnen inte har det bra.

annars är det rätt bra, jag känner mig hyfsat inspirerad inför vad som komma skall, så jag hoppas att det håller i sig. jag äter bra, jag tränar lite varje dag och jag tillbringar mer tid med att läsa än med att sitta och glo på facebook och instagram.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 715
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.