då kör vi igen

.jag 2021-01-11 07:59 (2 kommentarer)
nytt år, nya möjligheter, osv. det känns som att julledigheten varade en kvart ungefär, och då har jag ändå varit ledig i tre veckor. haft det lugnt och skönt, inga måsten, ingen stress. häromdagen kände jag att det kändes okej att börja jobba igen, men nu när jag sitter här och försöker rensa bland mailen så känns det lite oöverstigligt. jag ska ju börja som projektledare för ett megaprojekt där det är ett uttalat mål att vårt företag ska ligga i framkant för hela branschen. branschen består till 99 % av gubbmaffia så det blir en utmaning som heter duga. så jag får väl försöka tagga igång lite här.

jag sover som en kratta om nätterna, vilket till 99 % beror på klimakteriet, denna grej som ingen någonsin talar om? ja, men jag ska väl inte klaga för jag har det inte SÅ jobbigt. mensen bara slutade komma utan någon större dramatik. 2019 hade jag mens kanske tre eller fyra gånger, 2020 inte alls. humöret, OH THE JOY så mycket bättre. så skönt att slippa alla humörsvängningar, pms-huvudvärk, osv. det enda som är jobbigt är vallningarna. inte så farligt på dagen, men på natten vaknar jag sådär en gång per timme och badar i svett. av med täcket, efter en stund fryser jag (vi har det svalt i sovrummet), på med täcket, (i bästa fall) somna om, vakna igen efter en stund badandes i svett, repeat resten av natten. så himla drygt. ett tag provade jag något sånt där naturläkemedel och det hade väl en viss effekt ett tag men den avtog sedan. hormoner är jag inte intresserad av att börja med så då återstår väl att härda ut antar jag. men det finns ju dom som har det mycket värre, så jag ska väl inte klaga så mycket.

jamen nytt år då alltså, jag börjar med att jobba hemifrån och försöker ha det lite soft. tända ljus, en kopp te, lite mysigt. idag ska jag "bara" försöka skaffa mig en överblick över mitt nya helvetesprojekt. eller jag ska inte säga helvete SÅ, för jag tror det kommer att bli väldigt spännande och intressant. men också SVÅRT. eller utmanande ska man väl kanske säga, men varför inte säga svårt när det är det. nackdelen med att jobba i en smal bransch är ju framför allt att det inte finns någon att fråga när man ska göra något nytt. men men, det ger sig väl och det löser sig säkert. nu ska jag sätta igång med detta och även vara så effektiv att jag kan sluta så att jag hinner komma ut lite medan det fortfarande är dagsljus. januari, here we go.


sodanismo

eftersom icke efterfrågade tips alltid är välkomna så tipsar jag! starkgenomklimakteriet på instagram.

2021-01-11 10:59:44

.jag

@sodanismo: tack, det ska jag kolla upp :-)

2021-01-12 05:12:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 715
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.