Coronaläget

kicko 2020-03-19 12:34 (inga kommentarer)
De studerande och undervisade konsulter hemskickade med distansverktyg i bakfickan. Om en dryg vecka går min ena klass ut på LIA, hur många företag som nu tar emot dem... Det ger sig, vi distanssysselsätter resten! Kollegor jobbar hemma. Vi är åtta pers på 1800kvm. 😂 Alla möten sker på zoom. Ledningsgruppsmötet igår ställde vi in med corona som ursäkt, men mest var det för att min ordförande glömt bort att barnet hade studiedag. Det uppskattades av medlemmar iaf, de har fullt upp ute på arbetsplatserna nu med att ställa om.

Tacksam för att jobba i en bransch som snurrar på. Vi gör vsd vi kan för att våra studerande ska få fortsatt CSN och ta examen.
Pettsson lever på som vanligt, han är ju inte så mycket för att vara ute bland folk ändå. Jobbsökandet och möten med vård och myndigheter står lite mer still än vanligt bara. Lika svårt att komma ut i arbetsträning som LiA just nu...

Läget ändras snabbt, och jag räknar med att snart inte kunna ta mig till jobbet längre. Den här veckan håller jag mig i Linköping men nästa vecka har jag ju barn hemma. Även om skolorna skulle stänga skulle det inte i dagsläget funka att ha avkomman hemma hos Pettsson. Kanske efter att han flyttat men idag bor han för trångt.
Det blir nog ordning på det här med ska vi se. Med lite tur för det med sig förbättringar i samhället som blir bestående.

Info
Namn
Kicki
Född
-
Hemstad
Nkp
E-post
-
Hemsida
kicki.kanske.net
Medlem sedan
2003-02-13
Antal texter
793
Övrigt
...kolla min fotodagbok istället, den säger mer än ord. =)
Valspråk

Never underestimate the power of human stupidity

Utmärkelser
  • Hypodeas jultävling 2005
  • Lövtävlingen 2006
  • Lövtävlingen 2007