slut på semester

.jag 2018-08-21 08:31 (inga kommentarer)
jaha, slut på semestern och jobbet har börjat och jag är REDAN på uruselt humör. det kan väl till 90 % skyllas på pms, för det är ju inte bara på jobbet jag vill döda utan det är generellt just nu (jag gjorde ju annars misstaget att för ett tag sedan tänka att min pms kanske ändå börjar bli lite hanterlig för så har det känts emellanåt, men just nu gäller det i alla fall INTE). okej, men igår blev jag uppringd av nån höjdare i ett annat bolag som ville att jag skulle göra några labblandningar av en av våra produkter. förklarade ärligt att just den produkttypen har jag ingen direkt kunskap om och jag har aldrig ens labbat med den. han bara "jaha, men vem kan det då" och jag sa som det var, ingen, för folk har slutat och det börjar visserligen en ny person på måndag men han ska ju läras upp först och just nu har vi helt enkelt ingen kompetens på den produkten i vårt bolag. då undrade han om det kanske gick att blanda just den produkten i fabriken och jag lovade att koordinera detta med produktionspersonalen. nu visade det sig att man var tvungen att köra upp en ganska stor sats, mailade och informerade om detta. då skickar han tre recept och bara "ja, det är ju bra om någon av er kan blanda detta och sedan tar vi den som blir bäst". EH URSÄKTA??? vi har fortfarande ingen kompetens i vårt bolag och vadå "någon av er", vi är ju för fan inget folk här.

blir så trött. blir även trött på vår sommarjobbare som visat sig vara en slashas och en slarver säger man till honom så är han så tillmötesgående och säger att hen ska bättra sig men sedan blir det likadant igen efter ett tag. min assistent är jätteduktig, men assistenten och sommarjobbaren tillsammans är ingen bra kombination. så det har väl gått lite sådär under min frånvaro och det såg ut som kriget ute på labbet. fick börja med att beordra städning, påpeka för sjuttioelfte gången att det ingår i arbetsuppgifterna att plocka undan och hålla snyggt och att arbetsuppgifter inte är fritt valt arbete som man gör när eller om man har lust. GAH. ska aldrig mer anställa någon som fortfarande bor hemma, den saken är ju säker. men men. det är denna veckan och nästa, sedan slutar sommarjobbaren och assistenten jobbar till sista oktober och nästa år ska hen plugga så då får jag i alla fall börja om på ny kula med någon annan. och då blir det förhoppningsvis en fast tjänst så man SLIPPER det här jävla slitet med att rekrytera och lära upp när vi har som mest att göra, och eftersom det ändå är ganska komplexa arbetsuppgifter så tar det lång tid för personen att bli självgående och om det visar sig att det inte var rätt person, ja då är det för sent.

ja, det var väl det om jobbet. jag har stumpen med mig och han är väl inte helt nöjd med det, men han får vänja sig. det är rätt stressigt, men blir nog bättre när vi har fått till det med rutiner för mat och rastning och sömn på jobbet. som jag minns det med valpen så tog det inte jättelång tid innan han var koordinerad med fika- och lunchraster så jag hoppas det går lika bra med stumpen.

under de kanske fem minuterna som jag har skrivit på detta så rasslade det in ungefär 20 mail så jag får väl se vad det är som är så JÄVLA viktigt nu då.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.