den här sommaren

.jag 2018-08-12 17:25 (inga kommentarer)
nu har 75 % av semesterm förflutit. det har varit helt okej. jobbigt med värmen, jag orkar knappt röra mig när det är 25 grader och helt plötsligt var 25 grader att betrakta som "svalt". HELT GALET och jag har känt panik mer än en gång och inte mycket har blivit gjort, nej.

men vi har hämtat hem stumpen. och OJ vad man glömmer vilket megajobb det är med valp. den ständiga passningen, hur bunden man blir - och såklart hur superdupermysigt det också är. nu efter ett par veckor har det börjat bli lite ordning i flocken också, valpen och minsting har vant sig vid att det plötsligt är en till. valpen är den som leker mest med stumpen, men samtidigt väldigt tydlig med att sätta honom på plats om han går över gränsen. minsting har minst sagt en ängels tålamod över att bli klättrad över och tuggad på med små sylvassa valptänder. så på det stora hela går det rätt bra.

och äntligen har det blivit lite svalare. tog på en långärmad tröja för första gången sen i...maj? det kändes nästan lite overkligt. sedan gick jag ut i trädgården och skördade squash och vaxbönor och sedan har jag suttit och pillat med nästa års tomatfröer som har legat på tork. mr S håller på och fixar med hängrännorna. jag skulle lätt kunna leva så här alltid och känner verkligen inte att jag behöver ha ett jobb för mitt sociala liv. fasar nästan lite för den sociala biten när jag kommer tillbaka till jobbet. det ska ju börja en ny i det som ska bli "mitt team" och jag känner mig inte hundra bekväm med den biten av min nya roll. fast sen tänker jag att vadfan, så himla märkvärdigt kan det väl ändå inte vara och jag har ju oombedd tagit tonvis med ansvar redan tidigare, det är väl bara att köra på i samma stil och dessutom få casha in lite. men jag tar väl ställning till det om en vecka eller så.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.