sista rycket

.jag 2017-12-12 05:43 (inga kommentarer)
sitter på jobbet och ska beta av årets sista dagar. snart, snart, snart, om bara några dagar, ska jag vara ledig i tre veckor. och just nu känns det så omotiverat tungt, som att jag mentalt redan är ledig och bara tanken på att befinna mig på jobbet snudd på outhärdlig. det kan ju även ha att göra med att jag har kommit i säng sent både i söndags och igår så att jag ligger rätt många timmar back på sömnkontot. och att jag hade aktiviteter efter jobbet både igår och ska ha ikväll och imorgon och på torsdag. allt är självvalt och roligt så jag klagar inte så, men det är ändå tröttande. och jag var liksom rätt trött från början. det här året har helt enkelt varit för jävla jobbigt. jag har fixat det, dragit tunga lass och jag har gjort det bra.

julen känns inte så betungande i år. min syrra och hennes man tar med sig mamma och kommer ner över annandagen, perfekt. vi hänger med barn och barnbarn i några timmar och sedan är det bra med det. det känns lagom och rätt hanterbart. resten av tiden: INGENTING. jamen jag klagar absolut inte över det.

nu ska jag jobba med statistik, sen har jag möten resten av dagen och det ser likadant ut imorgon och på torsdag. men sen! som jag längtar.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.