fredag

.jag 2017-09-29 06:05 (inga kommentarer)
gud vad skönt det ska bli att lämna den här arbetsveckan bakom sig, för den har verkligen varit MASTIG. möten hela förmiddagen på tisdagen, skriva protokoll och utföra arbetsuppgifter och planera in uppföljning på eftermiddagen. möte med ledningsgruppen hela onsdagen, skriva protokoll och summera slutsatser och ställningstaganden och fördela arbetsuppgifter hela onsdagskvällen, och sedan möte med min mentor hela dagen igår. är nu helt slut av att ha suttit på helspänn för att inte missa något på grund av språkförbistringar och annat. men jag tror det gick rätt bra.

idag är min assistent ledig och jag ska bara jobba med mina gamla arbetsuppgifter och det ska bli riktigt skönt. för övrigt är det sista dagen med assistent, från och med nästa vecka är tanken att jag även ska sköta den biten själv. men nu är vi nere i lågsäsong så det ska väl funka, tror jag. eller: det måste det ju.

planen idag är väl egentligen bara: jobba, hem, ut med hundarna, SLAPPA I SOFFAN. jag har spänt axlarna för mycket den här veckan och nu kommer efterräkningarna, musklerna ömmar och huvudet dunkar oroväckande. det första jag fick göra när jag kom till jobbet var att gå in i omklädningsrummet och slita av mig bh:n för smärtan i axel- och nackmusklerna är på nivån att det inte funkar att ha någonting som spänner eller sitter åt, been there done that och det är väl en grej som är härlig med att bli äldre, att man kan skita i vad folk tänker om ens hängpattar och man behöver verkligen inte lida pin för den sakens skull, det räcker liksom med att ha värken från helvetet att tampas med. men eftersom jag inte behöver vara fokuserad idag så ska det nog gå att ta sig igenom även denna dag. nu har jag mikrat en vetekudde som jag hoppas ska ta udden av det värsta. och så ser jag fram mot helgen, mr S och hans kompis ska åka på en roadtrip så jag ska vara ensam hemma hela lördagen, de åker tidigt på morgonen och kommer inte förrän sent på kvällen. sen ska kompisen förvisso övernatta och hänga hos oss på söndagen, men då ska vi jobba i trädgården så det kommer förhoppningsvis inte att bli så himla stelt och ansträngt.

och sedan är det oktober och höst på riktigt. hur gick det här till egentligen?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.