Jäkla skit

Lisasan 2017-02-08 14:55 (1 kommentar)
Det har varit en skitjobbig tid efter nyår. Innan också egentligen, men då eskalerade det och blev sju resor värre. Hela familjen fick influensa. Och så öroninflammation, halsfluss och lunginflammation på utvalda familjemedlemmar. Sedan blev sambon så dålig av den där sjukdomen han haft nästan hela livet så han hamnade på sjukhus med dropp i flera dagar. Först akuten med allt vad det innebar, sedan inneliggande på infektionsavdelning. Det var tal om IVA, men som tur var behövdes det inte. Sedan frisknade alla till någorlunda. Nya förkylningar hämtades från förskola och skola, och häromdagen var sambon färdig för inläggning igen. Men, det vände, så det behövdes inte. Jäkla tur. Men stressen, den jäkla stressen över allt det här. Dessutom var jag på återbesök hos specialisten och fick min medicindos halverad. Det resulterade i ett mindre skov med värk och ilningar i benen, trötthet, värk i kroppen och allmänt dålig. Efter tre veckor fick jag öka dosen till normalt igen. Det tråkiga är att min medicin på sikt riskerar förstöra ögonen. Och det än mer tråkiga är att jag uppenbarligen inte kan klara mig utan den.

Jag fick migrän i förrgår. Hade kört storan till skolan och skulle till jobbet, men vände i en rondell och tog mig nätt och jämnt hem. Helt väck i skallen. Sedan sov jag halva dagen. Idag skulle jag jobbat igen, men det känns inte bra. Någonting. Så jag var hemma, och vabbar med lillan.

I morgon, jobb igen. Sedan pluggande också. Och jag fattar inte hur jag ska härda ut. Lederna värker, kylan tar som fasen den här årstiden, och jag knaprar Panocod mot det värsta på kvällarna. Och försöker hålla mig flytande. Min diet går för övrigt fortfarande någorlunda, men jag går just nu inte ner något eftersom jag försöker spara pengar och käkar gröt var och varannan dag. Ungarna och sambon får riktig mat däremot. Försöker förstås äta riktigt till lunch när jag jobbar, men jag klarar mig på en tallrik gröt på kvällen, och det är billigt. Det blir så när man vabbat och varit sjuk i omgångar i månader. Jäkla skit.

Jazzie

Oj, oj, oj. Vilken cirkus. Förstår att det är tungt. När allt går ett-i-ett. En massa medkänsla och omtankar. Kramar.

2017-02-08 21:18:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may