oxvecka in, oxvecka ut

.jag 2017-01-23 08:20 (inga kommentarer)
jaha, som vanligt gick helgen i ett litet nafs och nu är det måndag och en ny oxvecka tornar upp sig. på torsdag är det möte med ledningsgruppen och fram till dess lär väl all fokus ligga där. är nästan klar med min rapport, nu väntar jag BARA på uppgifter angående sjukfrånvaron som vår sopiga "personalansvarig" (som alltså är den person jag skrev om i förra inlägget, som jag hatar och som, hurra hurra, ska sluta snart) vägrar lämna ut. min chef har sagt att vi ska redovisa det och skulle ha diskuterat detta med "personalansvarig" i fredags, men jag har inte fått någon feedback där än, och min gissning är att hen med 99,9 % säkerhet "inte kommer att hinna med" att ta fram detta. stör mig dessutom helt outsägligt mycket på att hen ständigt går omkring och hintar om hur mycket problem vi kommer att få nu när hen ska sluta, vi har outsourcat lönehanteringen men ska man tro "personalansvarig" så kommer vi förmodligen aldrig mer att få några löner eftersom ett företag som bara jobbar med löneadministration tydligen är för okunniga för att ha hand om den jättesvåra biten. som alltså är, eh, ett gäng tjänstemän med månadslön och ett gäng kollektivanställda med grundlön och lite skifttillägg, knappast ett UNIKT UPPLÄGG för en tillverkningsindustri om ni frågar mig. men enligt "personalansvarig" är det i det närmaste i samma svårighetsgrad att skicka folk till månen, och det är bara hen som sitter inne med kunskapen om hur det ska gå till. jaja. jag tror inte det kommer att bli några problem och det tror ingen annan heller, däremot kan jag ju inte färdigställa min rapport förrän jag får uppgifterna om sjukfrånvaron, och det stör mig och stressar mig.

veckan är dessutom knökfull med uppföljningsmöten för diverse projekt som påbörjades i slutet av förra året, plus att jag har instrument som ska kalibreras och en del av M:s projekt som jag måste börja dra i och och och. stress i varje hörn. jaja.

helgen var okej. min mamma och min syster och hennes man kom och hälsade på, men vi var hos N och det var bara några timmar så det var väl uthärdligt. en typisk sak för min mamma: jag pratade med henne i telefon i fredags och sa då att N skulle laga maten och jag desserten, sedan sms:ar hon MIG och frågar "N tänker väl på det där med gluten när hon reder såsen?". jamen HERREGUD, varför kan hon inte bara sms:a N direkt och fråga? (och varför tror hon att vi är idioter och inte kan hantera att min svåger är glutenintolerant?). alltså jag blir TOKIG. men det gick väl ändå rätt så bra. så var ju L där med sin flickvän (!) och hon verkade jätterar och det var så gulligt att jag höll på att smälla av. trodde ju liksom aldrig att han, som är rätt speciell och alltid varit så asocial och aldrig velat umgås med någon, skulle träffa någon som var på samma våglängd, men jodå. "bara hon inte sviker honom", som min jättepositiva (NOT) mamma sa så fort de var utom hörhåll. I REST MY CASE.

men förutom det var helgen bra, men nu är det vardag och full fart igen. i eftermiddag ska jag träna platsliggande och budföring med skott med minsting, jag hoppas det går bra. han har aldrig brytt sig om skott tidigare, men typiskt nog så gick vi igår förbi en skjutbana i skogen där det nästan aldrig är någon, men precis då så drog de igång med en skottsalva så det till och med gjorde ont i mina öron. jaja, vi får väl se hur det går. på onsdag ska vi träffas ett gäng och träna i en ny inomhushall i samma by som brukshundklubben, det blir kul och spännande tror jag. på söndag börjar min nybörjarkurs i viltspår, det blir också kul.



nu: gneta på.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.