Hej mörkret

AnnA 2016-11-02 21:00 (inga kommentarer)
Plötsligt känns det som om någon bara släckte lampan. Det är mörkt och grått ute. På jobbet muntrar jag upp mig med att tända ett doftljus i fönsterkarmen. Lite mys i all enkelhet.
Det har varit en rätt intensiv period både på jobb och hemma. Badrummet är färdigrenoverat, skönt! Framför allt är vi väldigt nöjda med resultatet. Att det drog ut på tiden är väl ingen som höjer på ögonbrynen åt.

Dottern har separerat och bor tillfälligt hemma igen. Dessutom har hon sin hundvalp med sig. Full rulle med andra ord, både på jobbet och hemma. Dock har hon hittat boende där hon pluggar, så snart går flyttlasset. Sen önskar jag bara att plugg och hundvalp och allt annat ordnar upp sig.

Till helgen väntar en spaweekend. Herregud vad den är efterlängtad! Ska få en välbehövlig vila till både kropp och själ. Har haft grymma problem med min nacke denna hösten. Säkert stress, nytt arbetsställe och annat smått och gott som mynnat ut i denna onda nacke. Har gått hos en osteopat ett tag och nu verkar det som det börjar rätta till sig. Det är ljuvligt att vända på huvudet utan att få ett knivblad instucket i skulderhöjd.

Nu ska jag njuta av en första smutt på glöggen. En ny variant med choklad och vanilj ska testas.
Svejs.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007