Dagarna försvinner förbi

AnnA 2016-10-15 07:26 (inga kommentarer)
Jag har varit på kurs i 2 dagar. Riktigt roligt att få träffa andra som jobbar med samma sak som mig och få lite fördjupade kunskaper.

På jobbet är det väldigt mycket. Omläggning av löneperiod för de nyanställda och lönerevision på det. En ISO certifiering i antågande och lite annat smått och gott. Man är inte sysslolös precis.

Hemma är badrummet fortfarande inte färdigt. Från början hette det 2 1/2 till max 3 veckor. I tisdags var det 3 veckor. Sen kom vår fog tydligen på villovägar. Och det fanns tydligen bara just den omgången. Visserligen en specialfärg, men de har liksom haft 3 månader på sig att fixa allt material. Jag tycker det är skitjobbigt att ha främmande människor rännande i mitt hem. Jag vill ha det klart nu!
Sista budet var i slutet på nästa vecka, vilket betyder 4 1/2 vecka istället. Ganska dåligt, men jag är knappast förvånad. Hantverkare...

Annars är det lite deppigt här hemma. Dottern har brutit med sin sambo och det medför ju en massa tårar och praktiska saker som ska ordnas. Just nu bor hon hemma igen, men håller på att fixa och ordna för nytt boende där hon pluggar istället. Hur gamla de än blir är det alltid lika jobbigt att se barnen må dåligt.

Nåja, nu får jag väl fixa en god frukost att muntra upp henne med.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007