resumé

.jag 2016-09-12 07:51 (inga kommentarer)
jaha, så var ännu en helg över och så är det tillbaka in i selen igen. och det är så MYCKET. jag tyckte jag hade mycket att göra innan och det är liksom ingenting mot vad det är nu. fast på ett annat sätt, innan var det väl mer konkreta berg av jobb att plöja sig igenom, ett visst antal prover som skulle analyseras, en viss mängd data som skulle registreras, plus då och då lite olika utvecklingsprojekt som löpte på parallellt med rutinjobbet. men mitt nya jobb handlar det mer om att styra upp och organisera och framför allt ha koll på allt som numera ligger på mitt bord. boka möten, ha möten, skriva protokoll, se till att beslut blir verkställda, följa upp och utvärdera resultat inom EN MASSA olika områden. men det är roligt och jag tror det blir bra när jag väl får koll på allt. för just nu är det v-ä-l-d-i-g-t mycket som är nytt, och det är lite jobbigt. plus att det är så ENORMT mycket. speciellt nu när A har slutat och jag ska sköta mitt gamla jobb också. eller gamla och gamla, tanken är ju att det ÄR mitt jobb under lågsäsong, och lågsäsongen har börjat nu. så det är väl bara att hoppas att det blir en lugn lågsäsong.

men helgen var toppen, min bror var och hälsade på och det var häng och utflykter och grilla och dricka vin och se på skräckfilm. igår hängde han med när jag tävlade med minsting (och det gick bra för oss!) och sen åt vi lunch på en uteservering för vädret har ju varit helt onaturligt somrigt med blå himmel och 25 grader varmt hela helgen. det var finemang. jag tycker jättemycket om min svägerska och deras barn OCKSÅ, men när de vi umgås allihop blir liksom allting till jätteprojekt och den här härliga känslan när det bara är jag och min bror och vi diskuterar allt mellan himmel och jord och man FÖRSTÅR varandra på ett sätt som man kanske bara kan om man är jag och min bror, när extremt komplexa saker kan förklaras med ett enda ord eller en liknelse som bara vi fattar, den försvinner litegrann. så en helg med egentid med sitt älsklingssyskon, det var väldigt väldigt trevligt.

och igår kväll var jag helt slut och stöp i säng vid...åtta, kanske? vaknade sedan vid halv tre och kunde inte somna om, så det där med att känna sig utvilad kunde jag ändå glömma. men det är väl bara att ta sig genom dagen och veckan. i morse spontanskänkte jag 50 pund till en välgörenhetsgrej som en kollega i ett av våra utländska bolag håller i, så det känns som att jag kan starta med ett litet plus på karmakontot åtminstone. och någon människa i någon annan del av världen får det förhoppningsvis lite bättre, vilket ju förstås är viktigare än att jag ska känna mig ädel.

men nu: jobbajobbajobba.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.