fredag

.jag 2016-09-09 06:56 (inga kommentarer)
puh. nu har jag, inte precis "kommit ifatt", för det känns det som att jag aldrig kommer att göra, men i alla fall betat undan en del jobbrelaterat samt lämnat in den första inlämningsuppgiften i den där distanskursen som har med min nya tjänst att göra och som jag trodde jag skulle kunna göra på arbetstid, hahahaaaa på den, och den här inlämningsuppgiften kom lite oväntat tidigt och var lite oväntat omfattande. deadline var först på måndag, men jag ville inte ha den hängande över mig hela helgen. så nu är den klar och inlämnad, skönt.

idag är A:s sista dag. motsägelsefullt nog så känns det lite jobbigt. absolut inte att hon slutar och man ha med hennes trista och gnälliga uppenbarelse att göra. men jag ska inte sticka under stol med att det är skönt att ha någon som gör allt tråkjobb, det är skönt att kunna sitta och jobba fokuserat och inte ha en massa grejer ute på labbet som måste passas samtidigt. från och med nästa vecka ska jag sköta BÅDE mitt gamla och mitt nya jobb på samma tid. nu är jag ju i och för sig så jäkla SNABB OCH EFFEKTIV när det kommer till mitt gamla jobb, och det är bara dagtidsproduktion så det ska väl gå på något sätt. men det kommer ju inte att vara helt enkelt.

och igår kom A och var glad som en lärka och berättade att på måndag ska hon börja på ett annat jobb. ja, det var väl inget nytt under solen trodde jag, för det var ju längesen hon berättade det att hon fått ett annat säsongsjobb nu i höst, och jag och M har fantiserat lite om att "tänk om hon kunde få jobb där året runt så att vi BLEV AV MED HENNE", men det är ju tyvärr bara fantasier, för det var väldigt mycket mer säsongsinriktat än här. men nu hade hon i alla fall fått ytterligare ett annat jobb på ett annat ställe, ett sjukvikariat på lite obestämd tid men några månader i alla fall. och det är ju inte så att jag önskar sjukdom på folk, men det hade ju inte varit så dumt om den här sjuka människan hade varit sjuk väldigt, väldigt länge så att hon blev kvar där...låt oss säga till nästa sommar, så att vi hade kunnat få in någon annan här istället till nästa säsong. fast jag antar att det är att hoppas alldeles för mycket. men man skulle ju kunna få önska att få en assistent som skötte sitt jobb OCH SAMTIDIGT var lite trevlig och socialt kompetent och inte ständigt gick omkring i en martyrroll och betedde sig som om hela tillvaron var en enda stor sammansvärjning mot just hennes person. jag tycker inte det är jättehöga krav faktiskt.

jaja. det blir vad det blir. idag är i alla fall sista dagen och trots att jag kommer att få jobba mer, ännu mer, ska det ändå bli SKÖNT, en energitjuv mindre att dras med.

idag ska jag sluta vid lunch och sedan åka och hämta min bror vid flyget och sedan ska vi hänga hela helgen och det kommer att bli kanon, hoppas jag. nu måste jag väl dock lägga i en överväxel för att inte tappa det lilla försprång jag kände att jag hade, hej och hå.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.