the madness

.jag 2016-09-01 08:43 (inga kommentarer)
alltså jag blir så jävla LESS. hela den här veckan har jag slitit som ett djur utan att komma någonstans, för jag får inte tag på de uppgifter jag behöver och den som sitter inne med informationen är chefen. som inte har varit här på hela veckan, men idag har vi ett viktigt möte inbokat. ett möte som jag fick i uppdrag att vara sammankallande till, som jag kallade till i början av sommaren och alla som är inblandade har tackat ja.

min chef HAR jättemycket att göra, det vet jag. både i största allmänhet och i synnerhet just nu, de senaste veckorna har han knappt varit här för det är möten över halva europa, och när han är här har han så mycket att ta tag i att han knappt är anträffbar överhuvudtaget. så det är ju inte för att jävlas som han ändrar och bokar om möten stup i kvarten, men ändå, det ställer ju till problem och är ETT EVIGT JÄVLA PUSSLANDE HIT OCH DIT. nu idag har jag till exempel lagt kanske en och en halv timme på att förbereda det här mötet, sen mailar han bara och "jag är i köpenhamn idag, ni får ta mötet utan mig". och ja, det är klart vi kan det, vi är ju inte helt handlingsförlamade bara för att chefen är borta. men eftersom han är spindeln i nätet och den som sitter inne med jättemycket information som ingen annan har tillgång till så blir det ju liksom varken hackat eller malet när han inte är med. eller rättare sagt, en massa punkter som man inte kommer vidare med för man måste ha information eller beslut. och då får man lik förbannat ha ett möte till, vilket känns rätt onödigt och ineffektivt.

ja, så när han mailat och sagt att vi kunde köra dagens möte själva så kände jag mig som en stalker och bara JAMEN NÄR KOMMER DU DÅ, JAG MÅSTE PRAAAAATA MED DIG. för jag har ju en deadline på en rapport som vår nya VD/GUD ska ha imorgon, och chefen bara "kan vi prata om det imorgon", och då är grejen den att imorgon har vi veckomöte mellan halv nio och nio, sen ska jag ha skype-konferens med min mentor och några andra mellan nio och tio, och sen hade chefen och jag ett annat möte inbokat mellan tio och tolv, ett möte som han för övrigt redan flyttat fram två gånger. och sen har jag ju bokat ett möte med en arborist hemma efter jobbet, så jag är inte hur flexibel som helst. ja, då får vi väl klämma in vårt nya möte mellan tio och tolv och flytta det redan flyttade mötet till någon gång nästa vecka, och nästa vecka ser ut ungefär som den här och jag blir tokig på att aldrig komma någonstans.

men ja. nu är det ju tydligen som det är och bara att gilla läget. men tröttsamt är det lik förbannat. alltså min nya tjänst är rolig och spännande och utmanande, MEN DET ÄR FÖR MYCKET. för mycket att ta in, för mycket att överblicka, för mycket som inte gjorts rätt tidigare och alldeles för mycket att börja dra i på en gång. åtminstone om man samtidigt fortfarande ska sköta delar av sitt gamla jobb, handleda en praktikant och försöka lägga patiens med sin och andras outlook-kalandrar stup i kvarten.

men jag antar att this too shall pass och att saker kanske lugnar ner sig. men nu ska jag i alla fall fika.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.