det går i ett

.jag 2016-08-22 13:05 (inga kommentarer)
helgen försvann i ett nafs och det känns väl sådär, lite avslaget. jag var på massage i fredags eftermiddag och det var fantastiskt. kom hem och kände mig harmonisk och ompysslad, sedan blev det tjafs med mr S om något så trivialt som vad vi skulle se på tv. eller så här: jag kollade på hästhoppning och han frågade om vi "inte skulle se något riktigt", och jag svarade att jag gärna ville se klart på hoppningen och så var det inte mer med det. sen när hoppningen var klar så bläddrade någon av oss runt lite bland kanalerna och så hamnade tv:n på någon svt-fredagsunderhållning där folk tävlade i lag om någonting. sånt intresserar inte mig det minsta, och jag trodde inte mr S var så intresserad heller, så jag frågade om vi "inte skulle så något riktigt", använde med flit samma ord som han gjort om hoppningen, men OHMYGOD, det som om jag hade slitit fjärrkontrollen ur handen på honom och idiotförklarat honom i ett och samma ögonblick. alltså snacka om drama queen. gånger tusen eller så. jag gissar att det var för att han är stressad över sitt skolarbete (som nu ÄNTLIGEN är inlämnat i elfte timmen) och så det här att han gissningsvis inte får någon lärlingsplats på stället där han är och praktiserar, men ändå. ja, så där rök den trevliga fredagskvällen, men han tog sig i alla fall samman och TYP bad om ursäkt sen, och så blev vi sams igen.

och sen har resten av helgen gått åt till barnpassning, och det är ju inte heller någon sinekur även om det förstås är kul på samma gång. men det tar på krafterna, och när vi hade varit och lämnat barnen åkte vi på loppis på idrottsföreningen i grannbyn och det var så sjukt mycket folk och så sjukt varmt och kvavt och när vi kom hem var vi helt slut och så började det åska och S-hunden blev hysterisk. vilket innebär att han springer runt i panik och tokskäller och ylar och det är såklart jättesynd om honom, men det innebär också att ingen annan kan få lugn och ro. jo, minsting och valpen, de lyfter inte på huvudet ens en gång, men jag och mr S får ju nästan tinnitus på kuppen. ja, sen var det allt det vanliga med att baka bröd och laga mat och fylla och tömma disk- och tvättmaskin och fixa matlådor och sen var helgen slut.

och idag har jag jobbat, eller försökt jobba med grejer som puckochefen har skött innan, och det finns liksom ingen konsekvens eller linje eller röd tråd att följa så jag har inte en susning. känner att nu måste någon bestämma en linje för hur det ska vara, och så får vi hålla oss till den fortsättningsvis men då är chefen på tjänsteresa så jag kommer inte vidare. BAJS.

nu ska jag snart åka hem, rationaliserade bort lunchen av en jättelöjlig anledning, i fredags gick A omkring och sa till alla att praktikanten skulle bjuda på mat idag, men jag tycker såna där situationer är så SJUKT jobbiga och jag kan inte ens förklara varför, det bara känns så...pinsamt på något sätt och jag känner mig så extremt socialt handikappad. så istället för att gå till lunchrummet och känna mig obekväm så valde jag att stjälpa i mig lunchen vid skrivbordet medan jag svarade på mail och skyllde på att jag hade jättemycket att göra. det har jag, men inte SÅ mycket. fast det tjänade ingenting till, för nu kom praktikanten insmygande och sa att hon lämnat mat till mig i kylskåpet i lunchrummet. AAAARGH, jag vet ju inte ens varför jag tycker det känns jobbigt. det bara gör det.


jaja. nu ska jag snart åka hem, gå i skogen, sen åka till brukshundklubben och träna med mitt träningsgäng och sedan...hem och sova? och försöka låta bli att ha ångest och vara stressad över att det på onsdag och torsdag kommer hit nån höjdare från vårt utländska systerbolag som ska hänga med mig i två dagar och jag förväntas styra upp allt och se till att vi har något ut av det hela båda två. jag är rätt bra på att lämna jobbet på jobbet, så jag hoppas när det funkar nu med.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.