sista jobbdagen

.jag 2016-07-06 06:36 (inga kommentarer)
så kom den ändå till slut, sista jobbdagen innan semestern, lite tidigare än planerat på grund av rådande omständigheter, det är ju som det är. jag ser inte precis fram mot morgondagen och fredagen, men sen är ju i alla fall den biten över. sen kan semestern börja, och den börjar med att jag, N och S ska rida islandshäst. jag kommer dessutom att vara ensam hemma hela helgen, för mr S ska på festival, så det finns ju mycket att se fram emot. nu låter det ju som att det är en belastning att mr S är hemma och det är det inte, tvärtom, men det här med att jag är ensam hemma händer så himla sällan. det är lite knäppt, för jag gör verkligen ingenting som jag inte skulle kunna göra i alla fall, men det är väl ändå någon speciell känsla.

ikväll ska jag tävla lydnad med minsting. i natt drömde jag att alla hundar utom minsting reste sig på platsen och började vandra iväg, och domaren stod och pratade och såg det inte, och sedan reste sig minsting också, och då var han den enda som fick en nolla! haha, hoppas det inte är en sanndröm.

annars var väl jobbplanen idag mest att rensa skrivbordet, vattna blommorna och knyta ihop några lösa trådar. fast när jag kom i morse låg det ett mail med en rätt omfattande arbetsuppgift i min inkorg, så det blir kanske stress in i det sista i alla fall. sen ska jag i alla fall hem och städa och packa, sedan iväg på tävlingen som gissningsvis håller på till rätt sent, och sedan hem, i säng och så åker jag imorgon bitti och sen får vi väl se hur det hela utvecklas.

jag önskar redan nu att det vore fredag kväll och att alltihop var över, men man ska ju ta sig igenom det, det finns inga genvägar.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.