svettigt

.jag 2016-06-22 16:20 (inga kommentarer)
idag var planen: jobba, åka hem, ta en promenad, träna hundar, ta det lugnt. i natt vaknade jag vid tre och kunde inte somna om, och när jag legat och vridit och vänt på mig en bra stund tänkte jag att jag lika gärna kunde åka till jobbet och få lite vettigt gjort. A ska dessutom vara ledig idag och imorgon, så förutom det som blivit liggande de här dagarna så ska jag göra hennes jobb också. så här gäller det att inte halka efter.

så halv fem i morse var jag på jobbet, och nu har det snart gått tolv timmar och jag är fortfarande kvar och jag skulle nog kunna jobba tolv timmar till utan att högarna minskade nämnvärt. eftersom vi har ett nytt system så dyker det ju upp grejer efterhand som ska göras på ett nytt sätt och det kräver ju lite tankeverksamhet, dessutom måste jag via telefon supporta en ny kollega på ett av våra utländska systerbolag, och hen är skitsvår att förstå och det är utöver det skitsvårt att förklara något som man knappt greppar själv. jag fick världens PANIK för en stund sedan när vi pratat om varandra i vad som kändes som en timme och ingen fattade någonting av vad den andre menade. HATAR SÅNT. dessutom fick jag lägga en massa krut på att försöka ta fram underlag för sånt som inte fanns, och när jag utrönt alla möjligheter utan att få napp så informerade jag chefen, och fick först DÅ veta att det var en på ett annat dotterbolag som höll på att dra i det. jamentaaaaack så jävla mycket då.

så planen nu: åka hem och, eh, kraschlanda lite kanske? måste dessutom åka hem i "rusningstrafik", vilket jag antar att en storstadsbo skulle skratta ihjäl sig åt, men allting är relativt och jag gör det inte. nä, men imorgon är det ju i alla fall sista dagen innan helgen, fast helgen kan man ju hålla sig för skratt åt. mr S' lama kompis kommer på besök på fredag, sen åker jag till mamma på lördag och sen ska vi ha kalas för L på söndag. där drar mister ex i nästan alla trådar, så jag behöver egentligen bara masa mig dit. men det är inte riktigt vad jag känner för just nu.

men livet, det går ju vidare oavsett, och det är väl bara att gilla läget. men nu ska jag i alla fall packa ihop och gå hem. för livet får fan bestå av annat än jobb.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.