so far so good

.jag 2016-04-28 08:30 (inga kommentarer)
igår kväll stannade jag hemma och det var nog ingen dum idé. jag gick och lade mig tidigt och i natt har jag sovit bra och vaknade i morse utan huvudvärk och efter gårdagen så är det lite som att få en fin present.

jag jobbar och håller på att bli g-a-l-e-n snart tror jag, folk är såna fullblodsidioter och dom kan inget och fattar inget och vill inget lära sig heller. nyss sa jag till A "det är bättre om du gör [så här] istället för [som hon brukar göra] eftersom det finns en risk att slutresultatet kan påverkas om man gör [som hon brukar göra] på grund av [förklaring]". helt neutralt och utan att vara anklagande, men ändå blev hon Kränkt. så tröttsamt med såna här människor och det är alltid dom man har omkring sig och måste förhålla sig till och som liksom suger musten ur en bara genom att finnas till. det är ju lätt att säga att man ska "göra sig av med energitjuvar", men man väljer ju tyvärr inte sina kollegor.

nu ser det i alla fall ut som att omorganisationen from hell börjar gå mot sitt slut. företaget delades vid årsskiftet och tanken var att den ena delen (där jag jobbar) var den som man skulle satsa på och den delen som inte var lönsam skulle säljas. men det har ju dragit ut på tiden som allting annat i den här soppan, så därför har allting varit ungefär som förut fast hundra gånger bökigare eftersom vi har både nya system och gamla system och båda bolagen har haft samma ägare, så deras dåliga resultat har även påverkat oss negativt och det har mest varit MÖRV för hela slanten.

men nu är det tydligen klart med försäljningen, så snart kanske vi ÄNTLIGEN kan få landa i vår nya organisation och börja jobba under normala förutsättningar. det kunde ju vara trevligt som omväxling menar jag.

idag ska jag hem och städa, sedan iväg och hålla kurs, sedan hem och sova. men imorgon ska jag på massage efter jobbet och sedan är det helg. nu är visserligen just denna helg rätt fullspäckad med aktiviteter, men det är roliga grejer så det känns inte direkt betungande. och nästa vecka är det kristi himmelsfärd och jag ska vara ledig på fredagen! långhelg! YAY! som jag längtar. nu måste jag jobba.













Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.