sömnbehov: gigantiskt

.jag 2016-04-20 09:08 (inga kommentarer)
idag hade jag en arbetsdag som i alla fall rent teoretiskt inte var sönderstyckad med möten och andra måsten, som jag tänkte använda till att börja titta på saker som hör till min nya tjänst som jag ska förväntas ha koll på. av det blev det ingenting för A ringde och sjukskrev sig. det var väl i och för sig ganska väntat eftersom hon var dyngförkyld igår och borde ha stannat hemma redan då, men hon är ju martyrtypen så det går väl inte. ja, i alla fall så måste jag nu vika den här dagen åt att göra hennes jobb, plus försöka hinna med mitt eget. snart känns det som att jag borde ha ett liv som är 300 %. av något, oklart vad. men det får väl gå.

och det där med min nya tjänst är ju inte officiellt än, så det är lite knepigt att förhålla sig till. jag vill ju gärna börja försöka sätta mig in i den, samtidigt är det fortfarande hemligt. oklart hur länge, lika oklart varför och det känns väl lite halvkonstigt. men det är ju mycket som är konstigt på det här stället.

men det där konstiga analysresultatet som fick mig minst sagt panikslagen igår, det var tack och lov falskt alarm. och orsaken var inte ens jag själv, utan det var A som hade gjort fel och inte kunde kläcka ur sig det förrän jag hade vägt och blandat och tempererat ett nytt prov. SÅ JÄVLA TYPISKT, men jag blev så lättad över att det fanns en naturlig förklaring som löste ett ton av problem så jag inte ens blev irriterad. i alla fall inte då, nu såhär i efterhand kan jag ju störa mig på hennes sätt. å ena sidan så kommer hon ibland med uttalanden som att hon vet allt som finns att veta om allt i hela världen i allmänhet och om vårt jobb och vår verksamhet i synnerhet, å andra sidan har hon uppenbarligen inte ens tagit till sig grejer som är extremt basic, fastän det är hennes fjärde säsong. och det beror inte på att hon inte har fått information, för det har hon. men hennes hjärna processar uppenbarligen informationen lite annorlunda, hon kan till exempel påstå att jag har gett henne instruktioner i hur saker ska utföras som jag VET att jag inte ens har pratat med henne om och till och med om grejer som jag inte ens själv har känt till, hur skulle jag då kunna instruera någon annan? men jodå, det har jag visst det, säger hon då hårdnackat och tjurskalligt och vägrar ge sig. medan andra saker, som jag VET att jag har sagt flera gånger, påstår hon att hon aldrig har hört talas om. så det där hur hon tar till sig saker känns lite oklart. GAH. henne har man fått för sina synders skull, känns det som. men idag slipper jag henne åtminstone, alltid något även om det innebär att jag måste jobba för två.

funderar dock på att skippa kvällens träning med valpen och vara hemma och plugga istället, försöka skaffa mig en överblick över vad som ska göras i det här sista rycket. jag behöver nog det mer än jag behöver hundkurs för att inte stressa ihjäl mig. men samtidigt är det sista gången på denna kursen och den har varit så bra. jag får väl se hur dagen utvecklar sig helt enkelt.

igår var jag och tränade med minsting och det gick jättebra. en av dom som håller i kursen och som har tävlat i SM ett antal gånger sa att hen tyckte jag var duktig. jag suger åt mig och önskar att jag hade mer tid så jag kunde träna ännu mer. men det får jag ju, om några veckor, det är bara ett berg av måsten som ska bort först.

nu: fika, sedan jobbajobbajobba och kanske dö en smula.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.