stretar på

.jag 2016-04-13 07:56 (inga kommentarer)
alltså det här med att jobbajobbajobba, komma hem, stressa runt lite hemma och sedan svepa iväg igen och komma hem till läggdags, det är VERKLIGEN INTE MIN GREJ. ändå saknar jag uppenbarligen självbevarelsedrift eftersom jag bokar upp mig till halsen och lite till och dessutom tycker det ska bli jättekul. åh, den här instruktören är ju SÅ bra och kursen är bara fyra gånger, det blir ju inte så jobbigt och "åh, den HÄR kursen hade nog varit bra för [valfri hund], det är visserligen två gånger i veckan men bara under april, det är ju bara under en begränsad period så det kommer inte att bli det minsta jobbigt. och varför inte jamen det är klart jag kan hålla kurs på brukshundklubben tre gånger i veckan, det är ju så roligt och utvecklande och sen är det ju bara typ åtta veckor, det går fort.

och det är faktiskt inte det minsta jobbigt, jag har verkligen JÄTTEKUL. det är flängandet som är den jobbiga biten, och det här att hela tiden ha tider att passa, kväll efter kväll, helg efter helg. och de senaste veckorna har varit extrema. förra veckan var jag iväg måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag. denna veckan blir det måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag, och nästa vecka ser likadan ut.

och det hade väl egentligen inte gjort så jättemycket om det inte hade varit för mina jävla distansstudier, så mycket deadlines att hålla i luften, nu senast den här PANIK-uppgiften som jag hade missat, eller höll på att missa rättare sagt, där man skulle läsa en vetenskapliga artikel i ett visst ämnesområde, leta upp en annan vetenskaplig artikel inom samma ämnesområde och skapa en diskussionsfråga kring det, samt besvara minst två andra personers diskussionsfrågor och ge återkoppling på de kommentarer man själv fick. men HERREGUD, kände jag mest. men nu har jag skrivit diskussionsfrågan, fått ett svar som jag har kommenterat, samt kommenterat två andra. får väl hoppas det räcker, om inte annat så har jag fått lite andrum...som jag kan använda till den andra kursen.

sju veckor kvar på terminen. det måste gå.

a-n-d-a-s.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.