det var helgen

.jag 2016-04-11 06:12 (1 kommentar)
i fredags jobbade jag, var på massage, åkte och handlade och kom hem och skulle då börja med maten samt fixa med dessert till lördagen och var med andra ord rätt trött. och så kommenterade mr S någonting jag gjorde i något som jag uppfattade som en mästrande ton, och är det något jag inte kan med så är det mästrande, så det brann till i huvudet på mig, jag blev bara så JÄVLA förbannad. på nolltid, jag brukar väl ändå ha någon form av startsträcka annars. ja, och han var väl inte sen att gå igång på det och så var jättegrälet ett faktum. ett gräl som slutade med att jag skrek åt honom att han kunde ta och ringa sin lama polare och ställa in morgondagens middag för jag tänkte fan i mig inte stressa hem för att sitta där och låtsas vara trevlig tillsammans med honom, och sedan gick jag och lade mig. och sen gick jag upp, tog med mig hundarna och åkte iväg på min kurs, den jag går med minsting. och sen åkte jag till skogen och höll min andra kurs, och sedan kände jag att nä, jag har FAN I MIG ingen lust att åka hem. så jag la spår till valpen och fikade och löste korsord och lyssnade på OS-kval på radion och när jag till sist kom hem så hade gästerna åkt. om de ens hade varit där, det är ju lite oklart för jag bara svepte in, duschade och gick och la mig utan att säga ett ord (nej, jag är inte jättestolt över den här sidan hos mig själv. men ibland blir jag bara så jävla TRÖTT PÅ ALLT och då orkar jag inte prata).

igår gick jag en härlig långpromenad på nästan fyra timmar och sedan pluggade jag resten av dagen. vad mr S gjorde var mer oklart, han höll till i arbetsrummet med stängd dörr.

ja, det där var min helg. ömsom vin, ömsom vatten, eller knappt det ens en gång. jo, hundkurserna var trevliga och långpromenaden igår var fin när jag kunde koppla bort allting, men i övrigt har det mest varit skit. och nu är det måndag och veckan tornar upp sig, idag är det tusen möten på jobbet så det luktar övertid, ikväll ska jag hålla hundkurs, imorgon kväll och på onsdag ska jag gå hundkurs med minsting respektive valpen, och på torsdag är det nästa hundkurs. på fredag skulle min bror komma och hälsa på, bortsett från släktträffen i höstas har vi inte träffats på egen hand på evigheter, så det såg jag fram mot jättemycket. men igår ringde han och undrade om vi kunde skjuta på det för han gick nån utbildning i sitt stora intresse här i livet, och de kurstillfällena slängdes ut med några veckors varsel och nu hade de lagt utbildningsdagar på "vår" fredag-lördag-söndag och missade man dom så missade man massor som inte gick att ta igen. så himla trist, men jag förstår ju honom också. och jag slipper i och för sig stressa på temat hur-jag-ska-hinna-med-allt-innan-helgen-när-jag-är-upptagen-varje-kväll-veckan-innan, men ändå. hade ju sett fram mot vår kvalitetstidshelg. men vi får ta den vid ett senare tillfälle.

så ja. här sitter jag nu på jobbet och plockar lite oinspirerat i högarna av allt som hakar upp sig på grund av omorganisation, byte av affärssystem, att folk inte svarar på mail eller fan vet vad. något större flyt har jag i alla fall inte. idag ska jag och chefen ha möte om min nya tjänst; vad den egentligen ska innehålla och omfatta, för det är rätt oklart i nuläget. vi skulle haft det mötet i fredags, men det blev inställt med kort varsel så det blir idag istället. jag är väl inte så himla inspirerad, men jag får väl ta och rycka upp mig kanske. smile while your heart is aching, eller nåt.



LaBonita

<3 <3

2016-04-11 19:02:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.