Jobb & Projekt

AnnA 2016-03-30 19:22 (inga kommentarer)
För drygt en vecka sedan kom de och tog bort häcken, så nu är här en helt kal tomt utan yttre gränser. Det gillas inte. Det blev inte så illa som jag befarat men inte ser det kul ut. Dock har jag nu fritt spelrum att brottas med ogräset och det gillas!

Vi får väl se hur lång tid det tar att bli av med skiten och sen måste vi bestämma vad vi ska ha där istället. Häck, staket, både häck och staket kanske? Blir det häck, så blir det idegran. Fullkomligt älskar den växten. Tål att klippas hej vilt, städsegrön och blir inte brun och dör som tuja. Dock är den långsamväxande och för att då kapa lite på tiden, så kommer jag vilja köpa halvstora plantor, upp mot metern. Det blir dyrt.

Och så har vi ju badrummet, där vi väntar på ytterligare offerter. Det blir också dyrt. Eller ja, det blir inget extravagant för den delen, men jag tycker sexsiffriga belopp är dyrt.

Ja det var projekten det. Och faktum är att det är tur man är hemma, för sjutton gubbar vad tid det går åt att sitta och sy ihop olika hemmaprojekt.

Vad det gäller jobb så har det varit rätt dött tills i eftermiddags. Då ringde en rekryterare och ville höra om jag fortfarande var intresserad av en tjänst som ekonom. Japp, självklart! Hon skulle försöka boka tid med VD:n på företaget och återkomma inom kort, så nu är jag helt pirrig för det. Likadant varje gång det är ett jobb man faktiskt skulle vilja ha. Hoppas verkligen jag får komma på intervju!

Ett annat nytt projekt jag dragit igång är Röda korset. Äntligen fick jag tummen ur och anmälde mig som volontär. Medverkar nu i ett språkcafe 2 gånger i veckan, där vi pratar och har enklare undervisning för nyanlända tills de får börja på SFI. Känns jätteroligt att faktiskt göra något aktivt och inte bara snacka om det.

Nu är det dags att hänga upp tvätt.
Svejs.
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007