Ytterligare ett möte

AnnA 2016-03-18 07:58 (inga kommentarer)
med en entreprenör avverkat. Och på måndag kommer de och plockar bort hela vår häck. Det kommer bli tomt och fult, men äntligen skall jag få en chans att bli av med ogräset från helvetet.

Parksallad heter otyget och det är inte ens ätbart. Växer som kirskål med långa slingriga rötter, vars rotbitar gärna blir en ny planta, eller hundra också för den delen. Och den växer som sagt inne i häcken, helt omöjligt att rensa bort. Dessutom har den ju börjat invadera gräsmattan på senare tid, så nu är det stopp. Häcken börjar bli gammal och gles, vilket gör att det inte känns allt för hemskt att plocka bort den. Skönt ska det bli i alla fall, om än väldigt tomt.

På måndag kommer nästa firma för att titta på badrummet. Får se om de lyckas komma i tid.
Vi har börjat kika i kataloger och på nätet efter kakel och inspiration. Men, hu vad det finns mycket att välja på, man blir helt snurrig!

I och med detta är helgen räddad. Staketet måste plockas ner, så maskinerna kommer till att arbeta på måndag. På söndag kommer väninnan vars företagsekonomi jag hjälper till med. Så idag står bokföring på schemat. Och som grädde på moset har pojken konsert i helgen som vi också ska lyssna på. Full rulle med andra ord :)

Ha en fin helg!






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007