the green green grass of home

.jag 2016-03-03 08:58 (inga kommentarer)
åh, alltså i natt sov jag som en DROTTNING, djup och drömfri sömn i åtminstone sju timmar, vaknade och var i princip utsövd. så himla skönt och välbehövligt. det där med att inte få sova är skit, och att sova och inte kunna slappna av är ännu mer skit och de två grejerna i kombination ger en synergi av skit som inte alls är kul.

på jobbet är det mycket och det är rörigt och vi är ganska förbannade över att man hela tiden bara kommer dragandes med "vi får vänta och se vad som händer sen" när problemen finns NU. det kommer att finnas andra problem "sen", men de som är nu borde det ju finnas en plan för istället för denna jävla RÖRA som vi vadar omkring i utan att veta varken bu eller bä. ja, jag är rätt så less på både det och på bristen på ledning, att man måste påtala alla brister hela tiden och därtill då bli stämplad som gnällkärring. men det är ju inte som att det regnar arbetstillfällen över en som är nischad med spetskompetens i en extremt smal bransch. jag tänker att jag får väl härda ut i alla fall tills mr S är klar med utbildning och ett par år som lärling i sin nya bransch, tills han har fått en vettig lön. sen kan det kanske vara läge att...ja, se vad som går att göras, om det inte har blivit bättre.

nu: fika. sen: jobba, hem och städa, plugga, iväg och hålla kurs, hem och se "gåsmamman" och sedan i säng. det går i ett, livet, men det är okej.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.