lite flyt, inte alls dumt

.jag 2016-02-02 08:52 (2 kommentarer)
jaha, så var det sista styrelsemötet med rasklubben avklarat, och det gick väl rätt så smärtfritt och vi skildes åt i samförstånd och jag har inte klippt banden SÅ, och det känns bra. för det finns fortfarande grejer som jag VILL göra i rasklubben och nu kan jag göra dom när jag har tid och lust, och jag slipper allt tråk med sega och utdragna styrelsemöten och känna att jag är tvungen att vara med på precis allt när merparten av "allt" inte ens intresserar mig nämnvärt.
dessutom skulle sista halvan av mötet ägnas åt vem som skulle ansvara för vad i styrelsen framöver, och det behövde jag ju inte vara med på, så jag kom till och med hem i vettig tid, eller i alla fall lagom till läggdags. sen har jag i och för sig svårt att bara virvla in genom dörren och gå och lägga mig direkt, så jag somnade väl inte jättetidigt, men det är ju en annan femma.

jaha, och sen blev jag godkänd på både tenta och projektarbete i en av förra terminens distanskurser och puh, skönt, då kan jag släppa det och håva in ytterligare 7,5 hp till samlingarna. nu väntar jag bara på resultatet på hemtentan i den tredje kursen, som bör komma den här veckan eller senast i början av nästa. den känner jag väl kanske mig å andra sidan lite mer tveksam till, vet inte alls om jag fattade upplägget rätt. men det återstår ju att se och det är väl inte hela världen heller.

och sen löste vi, jag och vår IT-chef, ett affärssystemsrelaterat problem som skulle ha blivit jättebesvärligt om vi inte hade fått det att funka, men nu löste det sig ju och då försvann en hel hop potentiella problem. inte för att det inte finns andra, men det känns ju i alla fall skönt att det inte BARA är motgångar och bekymmer vart man än vänder sig.

och det känns rätt skönt när det känns som att man har stretat på i både motvind och uppförsbacke i evigheters evighet måste jag säga.


LaBonita

Lämna styrelsen - Yay!!
Godkänt på tenta - Yay!!!
Godkänt på projektarbete - Yay!!!
Affärssystemlösning - Yay!!

2016-02-02 18:29:51

AnnA

Hurra vad du är bra! :)

2016-02-02 19:24:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.