helg, helg, ljuvliga helg

.jag 2016-01-22 11:07 (1 kommentar)
i natt vaknade jag och fick för mig det var natten till lördag, och det kändes HELT UNDERBART. sen kom verkligheten ikapp mig och den innehöll visst ytterligare en arbetsdag. och när klockan ringde så var jag nog inne i någon extrem djupsömn för helvete vad det var svårt att få upp ögonen och igång hjärnan så att kroppen kunde tvingas ur sängvärmen och möta tolv minusgrader. ja, inte inomhus då lyckligtvis, men ändå. det är inte precis så att man skuttar med ett skratt ur sin säng så här års.

häromdagen kallade jag ju till möte om vår situation på jobbet, och det mötet har vi haft nu. jag tog upp tre saker och fick lite snurr på dom så att det ser ut som att det kommer att hända saker, och jag känner att jag är så. jävla. bra på att ta upp saker, även jobbiga, formulera problem, göra konsekvensanalyser, föreslå åtgärder, fördela och tydliggöra ansvar och ja, överlag se till att det HÄNDER NÅGOT. fast min chef tycker nog mest att jag är a pain in the ass och andra kanske i och för sig tycker det är bra att någon drar i obekväma grejer, men nu är ju folk en gång för alla oftast inte såna att de spontant säger fan, det där var bra gjort; klaga går ju däremot utmärkt.

nä, men jag känner ju i alla fall att jag har gjort något. är det något jag mår dåligt av så är det när man ingenting kan eller förmår göra, likgiltighet är nog min värsta känsla.

i övrigt så: jag såg en brukslydnadskurs som jag tyckte verkade bra, jag gick den med valpen för ett par år sen och de som håller den är verkligen duktiga och inspirerade. den här kursen körde ihop sig med när jag själv ska hålla mina kurser i vår, det var inte samma dagar men i gengäld blir det kurs måndag, tisdag, torsdag, vissa onsdagar plus antingen lördagar eller söndagar. men så tänkte jag att vad fan, det är ju bara under en kort tid, och så anmälde jag mig i alla fall. och gissningsvis kommer jag att gnälla och gnöla över att jag aldrig är hemma under några veckor med start i april. men uppenbarligen är jag ju en sån som gillar att ha många järn i elden så det blir säkert jättebra.


planer för helgen: kurs för minsting på söndag i uppvärmd inomhushall, lyx. annars ingenting, ingenting och ännu mera ingenting. så skönt det ska bli.





LaBonita

Alltså, jag tycker ju att det är skitbra att du är sån som "kan ta upp saker, även jobbiga, formulera problem, göra konsekvensanalyser, föreslå åtgärder, fördela och tydliggöra ansvar och ja, överlag se till att det HÄNDER NÅGOT." Jag är avundas dig det.
Hoppas nu också att det här faktiskt leder till att bra saker händer. Att folk blir behandlade som din kollega är förkastligt.

2016-01-22 19:29:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.