onsdagskoma

.jag 2015-12-16 11:17 (inga kommentarer)
jaha, dagarna går och mycket är det. fast just nu känns det ändå som att läget är någorlunda under kontroll. jobbet är ju som det är, går inte att påverka. jag är i fas med studierna, ligger till och med lite före tidsplanen. och det mesta med julen är klappat och klart. mina föräldrar kommer på julafton, då äter vi lite julmat, med betoning på lite. sen är det julbrunch hos N och barnen på juldagen och sedan åker mina föräldrar hem. vi har delat upp vem som ska göra vad så det känns inte speciellt betungande och alla julklappar är fixade.

min chef har flyttat vårt medarbetarsamtal för tredje gången i år, vi skulle egentligen haft det imorgon, men då blev han tvungen att åka till de nya ägarnas huvudkontor i något angeläget ärende, så nu ska vi ha samtalet på måndag, är senaste budet. nästa förslag blir väl julafton, typ. nä, men jag vet inte riktigt vad vi ska prata om längre. jag har visserligen skrivit upp ett antal grejer, men det var så längesen de var aktuella att jag inte riktigt får fram någon känsla för någonting. men det ger sig väl.

ja, och så pågår det tydligen förhandlingar, KANSKE, för nu var det tydligen någon som inte kunde, men det är ju som vanligt, vi vet inget och inget lär väl bli klart inom överskådlig framtid, what else is new liksom. det är bara så tröttsamt. på fredag är det julfest och vi vet inte om vi ska gå dit som ett eller två företag. jodåsåatt.

men jag är i alla fall inte julstressad, det är ju alltid något.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.