jobbajobbajobba

.jag 2015-12-09 07:44 (inga kommentarer)
den här känslan av MÖRV, den bara fortsätter fastän det snart är jul. eller nä, inte helt och hållet. men det känns ju som ett evigt trampande i grottekvarnen, all work and no joy så långt ögat kan nå. och på jobbet är det ju som sagt inte sådär jättehärlig stämning just nu. igår hade vi besök av vår ombudsman från facket, men han kunde ju inte annat än svara på rent generella frågor eftersom bollen nu ligger hos arbetsgivaren, och där kan den ligga en vecka eller en månad eller egentligen hur länge som helst utan att det går att göra ett piss åt det. man skulle ju kunna tycka att de som sista veckan i november hetsade igenom att den nya organisationen skulle börja gälla första december och som sedan fick backa ett par dagar senare, åtminstone skulle kunna hetsa fram att något skulle kunna tänkas hända innan jul. men det är väl inte så sannolikt.

jobbade, åkte hem, gick ut med hundarna, rensade lite i arbetsrummet men sen ringde S-kollegan och jag fick prata och peppa och sen försvann energin till att städa och rensa lite där, jävla AS liksom. fan, man blir så förbannad, det är så dåligt skött. alltså att känslor kan ta slut, det är ju inte mycket att säga om, men då bestämmer man sig för att göra något åt det tillsammans med den det berör, om det sedan är att försöka igen eller göra slut kan ju kvitta. men man håller inte på och slänger ut en massa krokar för att se om man får napp någon annanstans, och sedan fortsätter att skriva puss och kram och jag älskar dig och en massa hjärt-emojis i sms och mail till den där personen man är gift med och som man sedan dessutom har mage att försöka skuldbelägga. GAH, jag blir så arg. S är inte arg (än), mer i någon slags chocktillstånd, men i alla fall helt övertygad om att hon inte ska fortsätta leva tillsammans med honom. så igår skulle hon åka till sin dotter och sova där. bra. sen får vi se vad som händer.

sedan bestämde jag att dagens rensningskvot var klar och sedan gick jag ner och satte mig och läste igenom ett kompendium i en av mina distanskurser och sedan slog jag in alla julklapparna till barnbarnen som jag beställt lite här och där i olika omgångar och som sedan legat på ett bord i hallen i väntan på ork och inspiration. så nu är det i alla fall klart.

idag händer nog inget speciellt, ska jobba med ett projekt tillsammans med två personer som jag gillar jättemycket i grund och botten, men just i det här projektet drar vi inte riktigt jämnt. får väl se hur det går, mina hormonstatus gör mig inte till världens mest tålmodiga människa just nu och jag har inte riktigt fördragsamhet med att det ska daltas med vissa människor medan andra tydligen ska tåla vad som helst.

idag tänkte jag fortsätta med rensningen i arbetsrummet och inte plugga, jag har bestämt att en kväll i veckan får jag fan i mig vara ledig med gott samvete. fast jag har lite ångest för hemtentan och känner mig inte ens riktigt säker på vad själva kursen handlar om just nu, på den nivån är det liksom. jaja, whatever, det ger sig väl. eller det gör det ju inte av sig själv såklart, men jag tänker mig att när jag väl sätter mig ner och börjar spåna på upplägget så kommer det väl att...hända något. just nu känns det bara som att jag har läst en väldig massa teoretiska texter som jag inte riktigt kan greppa. rätt jobbigt för den som måste vara DuktigFlicka™ till varje pris.

nu: ta en huvudvärkstablett och förbereda projektmöte.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.