Det har varit storm och

AnnA 2015-12-02 20:19 (inga kommentarer)
det har varit strömlöst. Vi lyckades ju bo i en ort i södra Sverige som blev utan ström från och till i flera dygn.
Och jo, de säger att kvinnan blir vacker i belysningen från levande ljus. Men pröva att sminka er i detsamma, eller torka och fixa håret. Inte riktigt samma sak kan jag lova :)

Idag var det skoldag. Bara 2 gånger kvar och en stor tenta sista dagen. Svar får vi på mail hur den gick. Det känns sådär att inte få gå igenom den ordentligt efteråt. Jag vill inte bara ha tentan avklarad, jag vill faktiskt få med mig kunskapen också. Tyvärr så är det en tidsnöd utan like på den sista delen av kursen. Svårighetsgraden har gått upp ett antal snäpp, men tiden är densamma som den första delen. Det haltar lite och det blir mycket plugg hemma nu. Dock räcker inte lektionsdagen riktigt till att både gå igenom problemen vi haft vid hemstudierna och forcera igenom 2-4 kapitel på en och samma dag. Nåja, det blir som det blir när det inte blev som det skulle...

Efter skolan var jag och köpte lite blommor och en fin krans att hänga på dörren. Sånt gör mig glad. Har kikat på kransen flera gånger redan. Fånigt jag vet, men blir man glad så blir man :)
Dessutom hann jag fixa ett par julklappar också. Skönt!

Väl hemma kom dottern med sambo och visade upp sin nya bil. Glada och stolta som få. Bjöd på kvällsmat, stekt fläsk med löksås. Det gillades och sånt är alltid kul.

Nu är det dags för lite kaffe, sen blir det nog en tidig kväll...




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007