stressen goes on and on

.jag 2015-10-22 05:58 (inga kommentarer)
ja, det här var ju ingen nådig vecka. igår jobbade jag, gick tidigare, kom hem, var ute lite med hundarna och då menar jag lite, åkte och hämtade mr S vid bussen i grannbyn, åkte till verkstan och hämtade min bil och sedan hem. då var klockan tre, och sedan satt jag med min inlämningsuppgift till klockan åtta. och jag är kanske på sin höjd...halvklar? med tanke på att jag tycker att jag ska vara helt klar imorgon kväll eftersom helgen innehåller föräldrabesök och kalas hos svärmor så känner jag mig rätt stressad. i morse kunde jag inte hitta min jobbnyckel. jag lägger ALLTID den på byrån i hallen så fort jag kommer hem, men nu låg den inte där. jag fick fara omkring som ett jehu och leta-leta-leta i full panik klockan halv fem på morgonen, och hittade den till slut i en kökslåda. eh, HEJ STRESS?

idag ska jag på massage efter jobbet. det är säkert jättebra, egentligen har jag ju inte tid men jag får TA mig tid. och den här jävla förkylningen verkar ju aldrig gå över. och så det här jävla kalaset som hänger som ett ok över mig. "MEN PRESENT" vrålade jag högt rakt ut i luften igår, för det hade jag inte ägnat en tanke åt. men det hade mr S redan fixat. alltså, det här har ingenting med höhöhö-ja-se-svärmor-grejer. min svärmor är konstig på riktigt och det tar jättemycket på mig att umgås med henne, för hela min kropp går in i något slags ALERT-RUN-HIDE-läge och är på helspänn. och så min mamma ovanpå det, det är ju liksom inte heller någon sinekur. HERREGUD. och sen föreslog mr S att vi skulle åka till en nationalpark på söndag när allt är över, och det lät ju trevligt tyckte jag. men nu har han även frågat en kompis och en kille i sin klass om de vill hänga med, eftersom han tycker att ska man göra något kan man lika gärna passa på att träffa kompisar under tiden. men sånt tycker jag ju kan vara rätt jobbigt, men nu är det väl som det är. och det behöver väl inte ta hela dagen i alla fall.

och på jobbet är det ASMYCKET att göra just nu. så mycket att jag verkligen inte har tid att sitta här, så jag får väl hösthekta vidare och tänka att THIS TOO SHALL PASS.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.