swirling

.jag 2015-09-21 10:18 (inga kommentarer)
men milde tid vad jag är TRÖTT. ja, det är kanske inte så konstigt eftersom jag låg vaken mellan strax innan ett och...kanske halv fyra? i natt. jag hann somna om, drömma en jobbig dröm om att jag ringde till L och skällde ut honom för hans ocd och sedan ringde klockan. jättehärlig känsla att vakna med, not.

jaja. helgen var i alla fall bra. i fredags pratade jag länge i telefon med N, nu är allt glömt och förlåtet och som vanligt igen och jag får ta till mig vissa delar i hennes kritik och hoppas att hon tar till sig vissa delar av min. när jag körde hem från jobbet var jag SVINTRÖTT, sådär så att jag nästan övervägde att stanna med mindre än fem minuter kvar att köra, och jag var helt övertygad om att nu skulle den stora förkylningen bryta ut för jag kände mig helvissen. men efter att ha vilat på soffan en stund medan jag pratade med N så kändes allt rätt så okej igen. sen gjorde jag syndigt god ugnsbakad lax och åt med färsk pasta och sallad och ett glas vitt vin medan jag kollade färdigt på säsong två av "orange is the new black".

på lördagen gick jag en härlig långpromenad i skogen, sedan hem och löste korsord och läste deckare och drack te och bakade kanelbullar. sedan kom mr S hem från sin kompis och vi lagade mat och åt och kollade på en film som jag har glömt vad den hette och som inte heller var speciellt bra, så det kvittar ju.

igår var jag och tävlade med minsting och det gick väl sisådär, poängmässigt inget att skryta med men det var ändå en riktigt bra känsla. nu har jag dessutom fått bekräftat att han fixar att hålla ihop och koncentrera sig även i en tävlingssituation när jag är nervös och kanske lite konstig och där han dessutom varken får belöning eller bekräftelse på samma sätt som på träning, men han verkade lika taggad för det och det är ju jättebra. så det är bara att ta nya tag och hoppas på att alla pusselbitarna stämmer nästa gång.
sen var det roligt att vi var ett gäng från samma klubb som liksom var där tillsammans och stod och var nervösa tillsammans och gladdes åt varandras resultat, och sen träffade jag en som varit hjälpinstruktör när jag gick på valpkurs med valpen, som kom ihåg mig, plus en del annat folk som också var kul att se. som sagt. i situationer där jag känner att jag har en roll och något att komma med så kan jag vara social som bara den.

och sedan flängde jag hem och sen på eftermiddagen var det kurs och sen var helgen slut. och nu är det måndag och jobb igen. ikväll är det kurs, imorgon träning, på onsdag ska jag träffa N och barnen efter jobbet och på torsdag är det kurs. den här veckan känns rätt så mastig, men det är nog bara för att jag är så trött just idag, för det är ju mest roliga saker som händer. ja, kanske inte på jobbet men i övrigt. ja, men det är ju bara att streta vidare mot helgen, för den kommer nog att bli ganska lugn.

ja, och den där förkylningen blev det tack och lov inte så mycket med. lite trött, lite täppt i näsan, lite rosslig i halsen men inte värre än att det går att hålla i schack. tack för det.

men vidare nu då alltså.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.