måndag och

.jag 2015-08-31 12:53 (1 kommentar)
idag är jag ledig. eller ja, jag vet inte, så värst mycket ledighetskänsla har inte direkt infunnit sig. jag hade fullt upp i helgen, först kursstart med mina två kurser. den ena gick väl bra, förutom besserwissergubben men han ÄR JU BARA SÅN, mot alla, så jag ska väl försöka att bara försöka låta det rinna av mig. den andra blev lite rörig för det dök upp två som hade anmält sig så sent att de inte var med på några listor, men det fixade sig. sen var det en som började med att beklaga sig över vilken veckodag den kursen skulle vara på, för då fanns det en annan aktivitet som hen inte ville missa. jamen herregud, varför ANMÄLER man sig till en kurs som man VET ska gå på just den dagen? alltså gah, folk.

sen var det bara hem och vända och iväg på möte med rasklubben där vi skulle utvärdera vårt läger. och det gick väl ungefär som förväntat. det vill säga, fantasterna var lyriska och när man påpekade att det och det kunde ha gjorts på ett bättre sätt så hade de redan tänkt det, det hade bara inte blivit av. det var liksom försvarsposition direkt och tja, då kommer man ju inte direkt någonstans. men jaja. jag fick i alla fall sagt att jag fortsättningsvis inte kommer att offra en fjärdedel av min semester för rasklubbsaktiviteter, så behöver ingen räkna med det heller. sen får väl de andra göra vad de vill.

ja, sen var det väl i princip bara hem och gå och lägga sig och sen upp och iväg och hjälpa till på tävling. fast det var nästan bara kul och inte speciellt betungande och gick för ovanlighetens skull fortare än beräknat. så jag fick en söndag eftermiddag i lugn och ro i alla fall.

ja, sen idag ställde jag klockan på sju och gick upp och åt frukost och satt sen och väntade på att min husläkare skulle ringa. vilket hon gjorde så småningom och sen pratade vi om mitt behov av receptbelagda värktabletter och sen förnyade hon mitt recept och så var den saken ur världen. alltså jag tycker ju visst att det är okej att ifrågasätta och inte bara slentrianmässigt förnya recept år ut och år in, fast samtidigt kan de väl se på hur ofta jag har förnyat och räkna ut att det inte handlar om någon masskonsumtion eller något läkemedelsmissbruk eller -beroende.

ja, sen tog jag en promenad med hundarna i skogen medan regnet hängde i luften och det var sådär kvavt och tryckande och inte speciellt skönt. sen kom jag hem och så skulle jag logga in på mina LÄRPLATTFORMAR för distanskurserna jag ska gå. det verkade synnerligen bökigt och rörigt, speciellt den ena där man skulle bilda grupper och ha sig. jag tänkte mig att distanskurser, då satt man för sig själv hemma på kammaren och behövde inte ha med en jävel att göra, men så var det alltså inte. fy FAN vad jag hatar grupparbeten, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och gilla läget.

ikväll ska jag ha den ena hundkursen, hoppas att det inte blir ösregn åtminstone. imorgon är jag också ledig, men då ska jag till djursjukhuset med S-hunden för återbesök och uppföljning. vi har tid klockan åtta och det tar 40 minuter att köra dit, men jag brukar ju ändå aldrig kunna sova länge på morgnarna så det kvittar ju.

men nu ska jag ta en kopp te och kolla på någon dvd-box. LITE ledighet ska jag väl ändå lyckas trycka in den här dagen.

Tinto?

Hoppas det ordnar sig med S-hunden. Njut av det som är kvar av din lediga tid.

2015-08-31 14:05:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.