menvafan

.jag 2015-08-06 13:51 (1 kommentar)
näe, 2015 är verkligen inte året som kommer att gå till historien som ett toppenår. mr S har ju kommit in på en utbildning till hösten och har varit så jäkla glad, det var inte ens den sedvanliga börja-jobba-efter-semestern-domedagsstämningen eftersom han bara skulle jobba den här veckan och sen påbörja sin tjänstledighet för studierna som skulle börja som på måndag.

och så idag, IDAG, som är torsdagen innan måndagen innan utbildningen skulle börja, kom ett brev att utbildningen är inställd. för att "utbildningssamordnaren" av okänd anledning inte ha den utbildningen längre, men att de "ska försöka hitta en annan utbildningssamordnare". och det kommer de med NU, veckan innan alltihop skulle ha dragit igång? hela apparaten med tjänstledighet och studiemedel har ju liksom varit igång ett bra tag. så otroligt dåligt skött att jag inte finner ord. och någon ny "utbildningssamordnare", vad det nu är, tror jag man kan titta sig i månen efter.

så jävla besviken. inte bara för att mr S inte fick gå sin utbildning, utan det här innebär ju att han ÄN EN GÅNG måste gå tillbaks till ett jobb som han hatar, och då mår man ju därefter kan jag ju föreställa mig.

helvete helvete helvete. det här skulle ju ha blivit så bra.

AnnA

Va?! Kan de göra så? Jag hoppas verkligen det löser sig på något mirakulöst sätt.

2015-08-07 07:28:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.