prisa gud!

sodanismo 2015-07-28 10:47 (3 kommentarer)
efter att i varje månad sen årets början (typ) ringt gyn för att få recept på svampmedicin (för ja, vi är tillbaka i det träsket) och varje månad fått (efter gnöl och gny) ett recept på EN tablett, ETT uttag fick jag den här gången recept på FYRA tabletter. förvisso bara ett uttag men ändå. tack! tack! hur svårt ska det vara? jag vet hur en svampinfektion känns, jag har haft så jävla många så varför ska hon tjafsa, när det var vad jag sa första gången jag var där - att jag har lätt att få svamp och MÅSTE få snabb hjälp med recept då. nåväl. den här gången funkade det iallafall.

annars gör hundet i detta nu sin första inskolningsdag på hunddagis. det är OERHÖRT tomt här hemma.

Jazzie

Jag fick 6 tabletter utskrivna. Och jag har inte jätteproblem med svamp. Men min gyndoktor sa att det kostade nästan samma lika.

2015-07-28 20:43:40

sodanismo

@Jazzie: men det är ju fan att det ska vara så svårt för mig. för henne är det mer en principsak tror jag, att jag ska inte ställa diagnos själv oavsett om jag har haft problem med svampinfektioner i mer än 10 år. har du en bra gyn du vill dela med dig av?

2015-07-29 13:27:27

Jazzie

Första gången gick jag till Betania i Solna. Hon tror jag skrev ut 3 kapslar. Jag hade urinvägsinfektion samtidigt och då antibiotikan kan göra att svampen får fart så fick jag dubbel dos att ta före och efter.

Andra gången var jag på Bromma Akuten. Då hade jag urinvägsinfektion och skulle iväg på utlandsresa. Och då fick jag dubbel kur av allt eftersom vi inte hade tid att följa upp att jag blev bra innan jag skulle iväg. Jag var då också jättejätte dålig och kunde inte ens gå upprätt. Sambon hade fått köra in mig för jag kunde inte köra själv.

Men Betania tyckte jag var bra gyn

2015-07-30 22:35:25


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2011-09-30
Antal texter
297
Övrigt
Valspråk