Det skall vara

AnnA 2015-07-14 09:48 (2 kommentarer)
högsommar nu. Fast det är mest ett skämt.
Ena dagen är det ok väder, nästa så spöregnar det och är 13 grader. Just nu är det mulet, men hyfsat varmt.

I helgen gratulerade jag och sambon syrran som fyllt 50. Vi fick god mat(som alltid), lite sällskapsspel och faktiskt vackert väder. Alltså kunde vi sitta ute hela em och kvällen, mysigt. Mindre mysigt är väl myggbetten som kommer som ett brev på posten. Är det bara jag som har dem i veckovis sen?

Vi har klippt färdigt häcken och idag skall jag köra till återvinningen med ett lass. Dessutom skall det komma en kille och kika på vad det kommer kosta att ta bort densamma. Den är gammal, gles och dessutom växer det en förfärlig massa ogräs i den som inte går att rensa bort. Alltså blir det att ta bort allt, inklusive en del jord och förhoppningsvis få bort det mesta den vägen. Sen får vi se vad vi ska ha istället. Ny häck, staket eller både och?

Vad det gäller jobben, så har jag inte hört ett smack. Däremot dök ytterligare ett jobb upp i helgen, som var som klippt och skuret för mig. Har sökt det och tänker nog för första gången ringa och jaga dem om jobbet.

Well, ut till trädgårdsbestyren nu.

Lisasan

Ja högsommaren är ett skämt. Idag är det sol här, men så kallt i vinden att man fryser om man har kortärmat. I juli!? Helt sanslöst. Myggbetten brukade förr i tiden sitta i veckor även på mig. Jag fick stora blaffor till utslag, hårda och upp till 7-8 cm i diameter, kliande som fasen. Men sedan ett antal år äter jag en medicin som jag tror påverkar myggen, för nu får jag sällan myggbett. Märkligt är det i alla fall.

2015-07-15 16:41:26

AnnA

@Lisasan idag skiner solen iaf, fast det blåser som vanligt!

2015-07-16 08:44:12


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007