Intervjuer

AnnA 2015-07-09 08:38 (inga kommentarer)
Så har jag då varit på 3 intervjuer på 2 dagar. Lustigt, det är helt dött i veckor och sen plötsligt skall allt vara nästan samtidigt.
Intervjun igår gick helt ok. Dock hade damen som intervjuade pokerface. Sval och trevlig, men det gick inte att utläsa någon reaktion direkt.

De skulle höra av sig på fredag eller senast i början av nästa vecka. Tacksam för det i alla fall, så att de inte väntar tills efter semestern. Det verkar ju vara populärt..
Jag hade gärna fått in en fot här. Stort företag med en nystartad avdelning, så det känns som det finns en framtid där. Alltså är det bara att vänta, vilket jag inte är världsbäst på.

Voffan har piggat på sig tycker vi. I alla fall nästan skuttade hon fram på promenaden igår. Dock har hon haft någon morgon hon ratat frukosten, men det kan ju bero på värmen som varit också. Ärligt talat så hatar jag detta. Djuren borde ha med sig en ipad att kommunicera med när de levereras! Hon har ätit tillskottet i drygt 2 veckor nu och vi tycker det verkar ge resultat, så det får vi fortsätta med.

Kaffet väntar, sen blir det promenad. Spännande och se om det blir i ösregn, storm eller solsken.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007