Tips önskas!

Lisasan 2015-06-27 17:03 (3 kommentarer)
Idag var jag med småttingarna på ett litet lekhus inne i stan. Lillan fick åka sele medan storan fick leka av sig, det var kul! Men, ett toabesök och en lågt placerad spegel fick mig totaldeppad. Och peppad. Jag har hängmage, sån där mage som jag inte trodde var möjlig att få när jag var yngre. Det är bedrövligt. Snart 5 månader efter förlossningen får jag ännu inte på mig ett par vanliga byxor. Ett par gravidbyxor har till och med blivit för trånga i benen. Katastrof. Om drygt 1,5 månader börjar jag jobba, då måste jag kunna ha normala kläder på mig, så är det bara.

Jag har redan gått ner en del med hjälp av KBT, kan säkert kämpa mig till samma resultat igen på egen hand. Det är det långsiktiga och vettiga alternativet. Men jag vill ha snabbare resultat just nu och innan jag kan gå på lite mer långsiktig planering. Har någon något tips på bra onlinehjälp? Det finns viktklubbar och träningsklubbar och det ena med det fjärde, en del svindyra, andra något mindre dyra. Men alla verkar kosta. Så ska jag, med min begränsade ekonomi, betala något så vill jag veta att det är bra. Några tips?

AnnA

Och jag som inte använt mig av något skall väl inte uttala mig, men systern och andra nära har lyckats bäst med viktväktarna. Där verkar det som resultatet också blir långvarigt. De verkar bygga på ett naturligt ätande i lagom mängd, vilket jag gillar. Tror de hade en kickstart också i sitt program. Kanske värt att kolla?

2015-06-28 19:24:10

.jag

jag tycker jag fick en hyfsat bra kickstart när jag började med 5:2, märkte tydliga resultat efter bara några veckor. det är ju dessutom gratis och de där lågkaloridagarna blir ju riktigt billiga :) jag använde en sån där gratis räkna-kalorier-app för att hålla koll. annars säger jag som @AnnA, vet många som är helnöjda med VV (även om jag inte själv har provat).

2015-06-29 08:53:36

Lisasan

@AnnA @.jag Tack för tips! Jag bör nog inte börja med 5:2 riktigt än eftersom jag fortfarande ammar (lite). Men, jag insåg att jag ville testa Aftonbladets viktklubb och jag är superglad att jag tog det beslutet!

2015-07-03 23:55:47


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may