how I was about to leave

.jag 2015-06-26 10:04 (1 kommentar)
fredag och solen skiner. ingen värme, men man får väl vara glad att det åtminstone inte regnar.

igår var jag hos kuratorn. och tja, jag vet inte. det känns lite som att vad jag än säger så säger hon att det är ett symtom på stress. och ja, det fattar jag ju också, men jag tycker inte att jag direkt får några råd om hur jag ska hantera det. igår sa jag att jag tycker att jag lägger orimligt mycket energi på att reta mig på hur folk är och undrade om det fanns något man kunde göra för att bryta det, och fick till svar att "försök tänka en positiv tanke för varje negativ så blir det balans". och sen pratade vi om min jobbsituation och hon menade att "om man inte står ut så får man gå därifrån", men det är väl ingen direkt lösning utan mer en flykt som jag ser det. och det är väl inte bara att kasta sig rakt ut i ingenting sådär heller, då skulle jag ju istället må dåligt av ovissheten och att inte ha någon ekonomisk trygghet, grejer som är viktiga för mig och som får mig att må bra, vilket ju blir lite ur askan i elden. så...ÄH. nä, jag vet faktiskt inte om jag tycker att det ger så himla mycket.


men sen åkte jag och köpte en ny vattenkokare till jobbet, pantade tusen flaskor och burkar, slängde grejer i återvinning, lämnade sex kassar böcker på loppis och sen svepte jag hem, ut med hundarna, städade hela huset, betalade alla räkningar, klippte gräset, duschade, läste i min bok. så lite vettigt blev ju gjort.

nu har vi haveri på jobbet, bara för att jag häromdagen väl skrev något om att det mesta flöt på. nu står vi stilla mitt i högsäsongen, men i mitt fall betyder det mindre att göra just idag. sen kommer det att komma ett berg att jobba ikapp sen när produktionen kommer igång igen, men den dagen den sorgen. en höjdare är på besök idag och är liksom lite fjäskig och inställsam på ett sätt som man normalt inte förknippar med hen, så det känns ju skumt och vi undrar varför, men sånt kan man ju inte riktigt fråga heller.



tänkte jobba fram till lunch idag och sen var vi några stycken som bestämde att vi skulle ta långlunch och åka till havet och äta en glass, men eftersom jag slutar klockan 14 så är det ju knappt lönt att börja jobba igen efter en långlunch. så jag äter min matlåda vid skrivbordet lite snabbt och kompar sen ut och hänger med dom andra och sen åker jag hem. det blir bra.


Tinto?

Nu skrev jag ett långt svar och lyckades sjabbla bort det. Skit också! Orkar inte ta om det nu, det var jobbigt nog första gången för jag sitter med mobilen. Kram i alla fall.

2015-06-26 23:41:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.