Vår lilla voffa

AnnA 2015-06-18 14:46 (1 kommentar)
har varit på laserbehandling och massage idag, för 3:e gången. Det bra är att nu är muskeln i princip återställd. Det dåliga är att hon är inte bra i alla fall, marginellt bättre men inte bra. Efter dagens undersökning kom fysioterapeuten fram till att det är hennes höftled som spökar i alla fall. Vilket var det jag trodde och vi sökte för från början, men när vi hittade muskelskadan så tändes hoppet att det bara var den.

Hon har ju redan en konstaterad C-höft med lindriga pålagringar. Dessutom hade hon borrelia när hon bara var drygt ett år. Summan av kardemumman är att höften blivit klart sämre. Vi börjar med att sätta in ordentligt med kosttillskott som skall verka främjande för lederna och även antiinflammatoriskt. Ny tid för laser nästa vecka och sen får vi se vad detta ger för resultat. Jag är glad att vi hittat en sådan bra fysioterapeut. Hon är kunnig, trygg och öppen för alla förslag. Dessutom är vår hund jättetrygg med henne och somnar i princip under behandlingen.

Är ganska ledsen för att hon går och inte mår riktigt bra. Förhoppningsvis kan vi fixa till det så det blir bättre. Jag säger det igen, barn och djur skulle vara förbjudna att bli sjuka!

.jag

eller hur! krya på sig, fina penny <3

2015-06-18 20:56:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007