Helg

AnnA 2015-06-14 10:02 (2 kommentarer)
Och jag pustar ut efter veckan, som stundvis varit ganska hektisk. Lönekurs, intervju och litet kvällsevent med några från kompetenskursen. Lönekursen tog sig på slutet igen, mycket korvstoppning vill jag lova och ändå har vi bara skummat ytan :)

Intervjun gick bra och kändes bra, skönt för självförtroendet i alla fall. Sen blev där inget beslut förrän tidigast i slutet av augusti, så det är bara att kolla vidare.

Pojken däremot har landat ett jobb nu. Hurra!
Ett som han tycker känns roligt och spännande med en bra atmosfär, så långt han kunde känna av. En bit att pendla dock, så vi får hålla tummarna att tågen går i någorlunda ordning.

Idag skall vi fira äldsta dottern som fyller år i veckan. Har ännu inte riktigt vant mig vid att de fyller år och att man åker hem till dem och firar det. Barnen är stora nu och jag hänger inte riktigt med ibland :) Hoppas på fint väder, men det vet i katten. Igår kväll regnade och åskade det som bara den och nu är molnen sådär lite lagom hotfulla.

Imorgon skall jag hjälpa syrran lite på hennes företag. Hon har haft skäppan mer än full på det privata planet och fått det väldigt intensivt på jobbet. Som ensamföretagare har man det inte så lätt vid såna tillfällen. Nu hade jag tid, så något skall jag väl kunna avlasta med.

Sista kaffet urdrucket, nu väntar promenad med vovven.

EvaP

Grattis till att en av er har fått nytt jobb, snart är det din tur.

2015-06-19 19:33:04

AnnA

Tack EvaP! Får hoppas det :)

2015-06-20 10:07:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007