ska inte klaga, MEN

.jag 2015-04-12 15:30 (1 kommentar)
alltså det här med att ha gäster är verkligen inte min grej. eller då ska det väl vara MINA gäster, såna som jag också har nåt utbyte av att umgås med. inte mr S' slöfock till barndomsvän som aldrig åker hem.

jag ville ju slippa tvingas vara social. det slapp jag inte för mr S skulle hjälpa grannen att fälla träd så ett tu tre så fick jag ändå sitta och underhålla kompisen medan mr S stod i källaren och slipade kedjan till motorsågen. och sen pratade de i evigheter om att de skulle gå en promenad med S-hunden men blev ändå sittande i evigheter vid matbordet och jag STÅR INTE UT MED när folk bara sitter och pratar om att de ska göra saker men aldrig kommer till skott.

sen visst, mr S släpade oombedd ner spel-tv:n i källaren och sov på en madrass på golvet i vardagsrummet i natt, för att jag skulle få sova ostört. det var ju snällt och omtänksamt, så därför kan jag inte riktigt med att beklaga mig över att hans kompis FORTFARANDE hänger här, fastän mitt andra villkor var att han inte skulle bli sittande här hela söndagen. okej, hela söndagen har ju inte gått än, men den lär väl göra det innan kompisen blir färdig att ge sig av, misstänker jag.

känner mig orimligt irriterad just nu (AMEN HEJ PMS!). jag var och spårade med hundarna i förmiddags, de fick varsitt trixigt spår med mycket vinklar, flera spetsvinklar, påsläpp från sidan och nästan fyra timmars liggtid i stark vind, och de fixade alltihop mycket föredömligt och jag var helnöjd. så kommer man hem och möts av åsynen av S-kompisen som ligger i ens soffa och läser tidningen medan mr S är nere i källaren och hänger tvätt och sedan börjar de prata lite svävande om vad de ska göra, spela spel, ta en promenad "eller är det kanske dags för lunch?".

jag vill helst bara ta en dusch och sen sitta i soffan i pyjamas resten av dagen, men utsikterna ser väl inte sådär lysande ut för det. GAH.

Tinto

Jomen klaga du! Det är en jobbig situation. Sätt dig i soffan i pyjamas du så kanske han fattar att det är dags att dra... ☺️

2015-04-12 20:12:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.