dagens vedermödor

.jag 2015-04-09 11:35 (inga kommentarer)
idag har jag huvudvärk, vaknade med det och vet då att det här blir en dag av Värk from hell, för den här huvudvärken är liksom inte mänsklig, ingenting biter på den och så småningom finns den i hela kroppen, alla muskler ömmar mer än vanligt och, tja, det är ju bara att uthärda. lägga sig ner och dö en smula är ju annars ett alternativ som hade känts mer passande en dag som den här, men nä. så drastiska ska vi väl inte vara.

jag jobbar på i sakta mak, men uträttar helt ärligt inga direkta stordåd. jagar en massa dokument och alla bara hänvisar till någon tysk som man tydligen ska förväntas känna och ha kontaktuppgifter till. det har inte jag, jag har aldrig jobbat med den delen av koncernen och känner mig mer än vanligt socialt efterbliven.

och så har jag brutit en nagel, sådär svinlångt ner så att alla nerver i hela kroppen krullar ihop sig när jag tänker på det. för att inte tala om hur det känns när man råkar nudda vid någonstans med det fingret, vilket man ju tydligen gör exakt hela tiden. aj. som om det inte är nog mer smärta i resten av kroppen liksom.

och så stör jag mig sjukt mycket på folk, men det är ju inget nytt. fast idag stör jag mig även på helt orimliga saker som att en kollega alltid går omkring med munnen lite mer än halvöppen, vilket får hen att se ut som en idiot. det börjar likna pms, banne mig.

på plussidan:
* soligt och varmt. alltså de här första riktigt sköna och varma vårdagarna är ju helt PRICELESS.
* fredag imorgon och förutom tidigare nämnda kuratorbesök har jag även en massagetid inbokad.
* på lördag ska jag göra pulled beef med jordärtskockspuré. mmm, längtar redan.
* jag ska spåra med hundarna på söndag tillsammans med den av kurserna som jag är hjälpinstruktör på, det ska bli kul.
* jag har tränat lydnad två gånger med hundarna den här veckan och båda gick som klockor. känner mig peppad, funderar på om inte minsting skulle kunna vara så pass stabil att han skulle fixa LK1 till sommaren, skissar på lite planer där.
* hittills har hundkursen jag själv håller i funkat bra. det är en trevlig grupp och alla är glada och positiva.
* fick ett fint sms från N igår där hon bad om ursäkt för att hon gjort mig ledsen under vårt bråk och att hon visste att jag bara brydde mig och menade väl. vilket värmde det här just nu ganska så tilltufsade mammahjärtat, speciellt eftersom konflikten är avslutad och allt har varit ungefär som vanligt ett tag.



på minussidan:
* orkar ju inte riktigt njuta av det fina vädret när jag har huvudvärk i hela kroppen.
* har även lovat att hjälpa L att rensa hans avlopp i köket efter jobbet och det kan ju sluta exakt hur som helst. och då är det inte direkt VVS-delen av det hela som jag är bekymrad över.
* att mr S' kompis ska komma och hälsa på. alltså, det är absolut inget fel på honom, men vi klickar inte heller. och så är det ju det här med att sova över, alltid sova över, och det känns som att då försvinner exakt hela helgen på kallprat och sociala måsten, även om de hittar på egna grejer så känns det ändå...ockuperat på något sätt.
* jag måste åka och hälsa på mina föräldrar i deras nya lägenhet någon gång för att få det tjatet ur världen. tänkte ta en snabbtur över dagen någon gång, MEN JAG VILL VERKLIGEN INTE. blir så trött över att ha en sån här tvingande relation där man inte står ut men som man ändå inte kan avsluta. jo, jag vet att det finns folk som klipper av blodsbanden, säger upp bekantskapen, gör slut, men att försöka göra det med min mamma är ungefär lika utsiktsfullt som att försöka dressera en fästing till att avlägsna sig istället för att suga sig fast.





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.