Snart påsk

AnnA 2015-04-01 19:30 (inga kommentarer)
Idag har vi farit som tättingar på diverse möten, både pojken och jag. Trygghetsrådet i ena staden och sen arbetsförmedlingen i andra staden. Idag hade vi sån tur att vi kunde samåka i alla fall. Och man ska logga in här, skapa konto där och fylla i åtta sidor här. Dessutom är det både arbetsförmedling, a-kassa, trygghetsråd och inkomstförsäkring. Informationskurser här och utvecklingsmöten där, alltså datum och uppgifter bara for runt i huvudet idag. Det blir att ta en dag och spalta upp detta snyggt och prydligt, så man inte missar något. Trodde i min enfald att om man anmälde sig på ett ställe, skulle det liksom bli automatgenererat till nästa. Ha ha, det kunde man ju inbilla sig :)

Imorgon skall vi i alla fall pausa från detta. Då blir det städning, matlagning och sen kommer barnen med respektive hem på påskmiddag. Skall laga lamm själv för första gången. Det blir lite buffé, så det finns annat om lammet inte blir bra. Skinkpaj med cheddarost och broccoli, minikrustader fyllda med räkröra och stenbitsrom, rökt lax, sill och ägg givetvis. Sås till lammet har jag inte bestämt mig för än. Ska googla för lite inspiration. Tips tages tacksamt emot!!

Till efterrätt blir det cheescake med citron och kiwi. Lite uppfriskande sådär, efter mycket och förhoppningsvis god mat.

Påskäggen är fyllda till barnen. De blir aldrig för gamla för att leta påskägg :) Och jag tycker det är lika kul att fixa dem! Fast det blir nog till att gömma dem inne, vädret är väl inte att lita på.

Nu önskar jag er en fin och GLAD PÅSK!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007