hypotext, en överslagshandling

.jag 2015-03-03 07:25 (inga kommentarer)
ja, det är mycket nu. fy fan. hade jag läst någon annans texter som hade handlat så himla mycket om stress och mycket att göra så hade jag sagt MEN TAGGA NEEEEER. och det är väl ungefär vad folk i min omgivning säger också. men det är inte så himla lätt när man har tusen åtaganden. det var liksom inte min plan när jag anmälde mig till den här utbildningen att båda mina barn skulle kraschlanda och må dåligt samtidigt, och behöva en massa stöd och praktisk hjälp. men nu blev det så. och det är heller inte så himla lätt att bara släppa allt när man har det i sig att man ska vara så jävla duktig och prestera till max och helst lite till hela tiden, det går liksom inte att bara släppa allt och ligga på soffan och slappa då, hur gärna jag än vill.

igår hade jag ett samtal med L där andemeningen gick ut på att man inte ska döma sig själv strängare än man dömer andra och orden lade sig så otroligt bra i munnen på mig att man skulle kunna tro att jag var psykolog, och skorrade samtidigt så falskt inuti mig för jag vet ju att ingen är så bra på att såga mig själv som jag är, men det behöver ju inte han få veta.

i alla fall. idag på förmiddagen har jag ett möte som jag precis bokade av för jag förstår inte riktigt hur jag ska få ihop allting annars. jag har mitt vanliga jobb att sköta, jag ska planera en kickoff, jag ska göra tre powerpointpresentationer varav en är nästan klar och de andra inte är påbörjade än. i eftermiddag ska jag och S åka och handla mat för 22 personer i två dagar, frukost, lunch, middag, kaffe, frukt, godis, mineralvatten, allt sånt där som bara finns när man åker iväg på konferens. MEN BILLIGT BLIR DET FAN I MIG, när jag och S fixar det, det ska ingen kunna komma och säga någonting om, och billigt är ju bra när man jobbar på ett företag i kris. och imorgon ska vi förbereda och laga all mat, baka kakor till kaffet och finslipa detaljerna och sen på torsdag och fredag så kör vi.

och sen på lördag ska jag på en ledarskapsutbildning hela långa dagen och jävlar vad jag inte ser fram mot det. men jag har gjort min hemuppgift. jag har läget under kontroll, någorlunda åtminstone. jag har en tidsplan som håller, hoppas jag i alla fall. men jävlar vad jag inte hade velat vara schemalagd mellan åtta och halv fem på lördag efter två dagars intensivt kickoff:ande. och då är det inte så att vi är ute och festar järnet på våra kickoffer, det är mest bara väldigt ansträngande att vara den som håller i alla trådar, ser till att allting funkar och flyter på. men jag får väl planera för en fredagskväll i soffan med pizza och lite vin, det räcker nog med ett halvt glas så är jag i drömmarnas rike. sen har jag ju söndagen att se fram emot. SÖNDAG. soffa, lånebok från bibblan, brasa i kaminen, kanske en skål popcorn. ja, ja, ja.

igår skrev jag en lång utvärdering av instruktörsutbildningen jag har gått nu i vinter och som mest har varit ett stort skämt. jag hade egentligen inte tid med det, men jag kände att jag måste få det ur mig, för det irriterade mig något så enormt, och sedan fick jag jättebra feedback och uppbackning. så förhoppningsvis blir det åtminstone bättre för andra som kommer efter oss, och då känns det ändå bra att jag inte bara var någon som knöt näven i fickan utan faktiskt sa ifrån. fastän jag egentligen inte alls hade tid att sitta och skriva en hel novell om det, som det blev. men men.

nu: åter till powerpointarna. sökes: inspiration.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.