Fort

Tinto 2015-02-19 23:29 (1 kommentar)
Så fort dagarna går! Vi är redan igenom större delen av februari. Jag vet inte vart början av 2015 tagit vägen. Förkyld har jag varit av och till hela tiden. En och annan bättre dag innan den kommit tillbaka med full styrka. Vad det har gjort med min redan usla sömn är ju inte svårt att förstå.
Eftersom jag inte vill smitta folk har jag i stort sett isolerat mig. De bättre dagarna har jag lyckats träffa de mina och dessutom nån vän, men...
Radhuset ligger ute till försäljning äntligen i alla fall. Det är ju synd att jag inte orkat ta tag i det tidigare och varit lite mer driven. Jag tror jag kommer att må bättre när inte det där hänger över mig. När nån ny flyttat in och alla saker som är kvar där körts åt olika håll, till barnen och Erikshjälpen (eller nåt liknande) och lite hit också. När allt pappersarbete är klart och pengarna kommit in och deklaration och tilläggsbouppteckning är klara också.
Men för att orka med det där måste jag bara bli frisk igen! Jag är ju som ett utsketet äpplamos på dagarna eftersom jag hostar mig igenom nätterna.
Men förkylning är ju en skitsak egentligen. Det är värre med min svärson. Han opererades i julas för brustet magsår, och nu har det visat sig att han har en varabcess i magen. Den måste opereras men de klarar det inte här utan han ska till Sahlgrenska. Mycket bekymmersamt. Jag borde verkligen inte gnälla. Måste göra en bra-lista snart.

LaBonita

<3

2015-02-23 18:41:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-05-22
Antal texter
73
Övrigt
Valspråk