Läkarbesök

Lisasan 2015-01-29 16:55 (inga kommentarer)
Besökte mödravården och överläkaren idag igen. Han gick noggrant igenom min tidigare journal och kom tillsammans med en kollega fram till att jag bör kunna genomgå en normalförlossning utan problem nästa gång. Han sa också att om det blir utdraget kan de vara mer snabba att besluta om snitt för att slippa ett så utdraget och svårt förlopp som förra gången. Det känns ju bra, och egentligen är ju normalförlossning bättre. Att bli snittad är fasen inte kul det heller.

Vidare kollades mina mediciner över och jag fick mer smärtstillande utskrivet. Tyvärr har jag så ont nu att jag oftast måste ta maxdos varje dag. Men det får gå, det kommer ju bli bättre. Inte långt kvar nu.

Fick också fler tider för nya tillväxtkontroller, ultraljud och bedömning om intervention. Jag kommer med största sannolikhet inte få gå över tiden denna gång heller utan blir igångsatt om inget hänt vid tiden för beräknad förlossning. Så vi får se. Själv hoppas jag förstås på ett naturligt förlopp och att det händer något så i tid så jag slipper igångsättning.

Läkaren tittade idag också på min hand som svullnat upp. Han trodde det kunde vara antingen karpaltunnelsyndrom eller reumatismen som spökar, men han såg inget som verkade alarmerande så jag får helt enkelt avvakta. Eventuellt kunde jag höra av mig till reumatologen för att se om de har tid att titta på det, men jag avvaktar tills i morgon i alla fall.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may