Stödstrumpor

Lisasan 2015-01-09 19:48 (3 kommentarer)
Besöket hos hudläkaren gick finfint förutom att det var förseningar och jag fick vänta i över en timma. Så är det, offentlig vård är pressad, bara att gilla läget. Och kanske slänga en känga åt de politiker som inte prioriterar vården bättre. I alla fall, personalen var helt fantastisk. Läkaren var trots sin försening och fredag eftermiddag kanonbra. Trevlig, kunnig och tog sig den tid som behövdes.

Hennes bedömning var att jag sannolikt inte fått hudmanifestationer till följd av min grundsjukdom utan mer eksem, sannolikt atopiska utan någon direkt förklaring. Hon tog ändå för säkerhets skull en hudbiopsi på benet, men det tar några veckor att få svar på. Patologen är väl överbelastad som alltid. Sen fick jag stark kortison utskriven att smörja på, och stränga order om att använda stödstrumpor varje dag. Så nästa steg på att-göra-listan blir att googla efter bra stödstrumpor, kanske kan man handla på nätet? Apotekets är säkert bra, men så fruktansvärt dyra.

Tinto

Jag har sett annons (men var? ICAKuriren?) med stödstrumpor i olika färger och ränder, men la inte priset på minnet. Säkert finns det billigare än Apotekets.

2015-01-10 01:55:24

Tinto

Funktionsplagg.se har rea på stödstrumpor såg jag när jag googlade.

2015-01-10 01:58:32

Lisasan

@Tinto: Tack för tips! Jag läste på och insåg att jag behöver bra kompression så de enklaste funkar inte. Så jag köpte från två olika ställen, för att testa, vi får se hur de funkar!

2015-01-11 19:45:29


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may