ej imponerad

.jag 2014-12-29 21:57 (2 kommentarer)
alltså 2014 har väl inte direkt imponerat om man säger så och det ser ju inte ut att avslutas med klackarna i taket heller. valpen är dålig i magen. igår var vi och tränade spår, då var han som vanligt och mumsade glatt i sig både köttbullar och frolic. sen på eftermiddagen blev han orolig och ville ut och då hade han diarré. gav honom ris och kokt fisk till kvällsmat och det tuggade han i sig med god aptit. sen har jag fått springa ut med honom några gånger i natt och i morse nosade han bara på matskålen och ville inte ha. och då är det illa, för i normala fall kastar han sig över sin mat. nu ikväll tog han några tveksamma små tuggor kokt fisk, en matsked kanske, och så lyckades jag peta i honom lite pro-kolin. hoppas det hjälper magen att lugna sig. han är ändå rätt pigg, han viftar på svansen och han snodde minstings tuggben och han är - i alla fall inte än - inte uttorkad. men inne i mig är det som ett stort svart hål av oro, mitt lilla gryn får inte må dåligt.

och S-hunden mår dåligt av allt smällande, jag blir så jävla arg och tycker att det är ett jävla ofog och jag skiter fullständigt i om det "hör till" nyår. förbjud skiten en gång för alla. om man nu tycker det är så fint med fyrverkerier så kan man väl låta animera nåt jävla superfyrverkeri, helt miljövänligt dessutom.

och idag när vi hade möte med rasklubben så var det en som började ondgöra sig över att ordet "en" istället för "man" hade tagits upp på årets nyordslista och plötsligt satt alla och gafflade om det. nu använder jag inte själv "en" i den bemärkelsen, men herregud att folk kan sitta och snörpa på munnen och gnälla att "nu vill dom att man ska säga...för det sa dom på radion att nu måste det vara könsneutralt" och låta så jävla i-landskränkta. så jag snäste "dom sa att man KAN använda "en" istället för "man" OM MAN HADE BEHOV av att uttrycka sig könsneutralt, det är EN VALMÖJLIGHET, och för övrigt kan vi kanske diskutera det vi är här för att diskutera." så charmig är jag när folk inte håller sig till dagordningen, men jag blir så trött. idioter bränner moskéer och folk gnäller för att språket utvecklas.

och som kronan på den här sura dagen så påstod mr S att jag är en sån som bara vill bestämma allt, och det hade jag väl kunnat tugga i mig om han inte varit tvungen att slänga med ett "du är ju precis likadan som din morsa". JAMEN TACK FÖR DEN. ett av mina livmantran är liksom "aldrig bli som hon" och det vet han.

jag hoppas att 2015 levererar lite bättre. och omgivningen med. men viktigast just nu är en frisk valp.

Tinto

Hoppas det ordar sig med valpen!

2014-12-30 12:05:05

.jag

@Tinto han är bättre nu som tur är :)

2014-12-31 14:40:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.